Κατερίνη: Σύλληψη 48χρονου που απείλησε να βάλει φωτιά σε κατάστημα της ΔΕΗ επειδή του έκοψαν το ρεύμα

Κατερίνη: Σύλληψη 48χρονου που απείλησε να βάλει φωτιά σε κατάστημα της ΔΕΗ επειδή του έκοψαν το ρεύμα

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι σε κατάστημα της ΔΕΗ στην Κατερίνη, όταν 48χρονος απείλησε να βάλει φωτιά, επειδή η επιχείρηση του έκοψε το ρεύμα, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίες κρατείται με τις κατηγορίες της απόπειρας εμπρησμού και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας πήγε αρχικά γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ειρήνης, ζητώντας από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ να επανασυνδέσουν το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι του.

Ωστόσο, όταν εισέπραξε αρνητική απάντηση, έφυγε από το σημείο για να επιστρέψει 20 λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά κρατώντας ένα πλαστικό δοχείο με βενζίνη. Αφού άδειασε τη βενζίνη στο δάπεδο, απείλησε, μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και πελατών, να βάλει φωτιά.

Τελικά, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που ειδοποιήθηκαν για το επεισόδιο, κατέφτασαν επί τόπου και συνέβαλαν τον 48χρονο. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για αγρότη, ενώ το ποσό που φαίνεται ότι χρωστάει στη ΔΕΗ από προηγούμενους λογαριασμούς ανέρχεται σε 2.620 ευρώ.

 

 Σχόλια