Καθηλωμένη στο κρεβάτι η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά

Καθηλωμένη στο κρεβάτι η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά

Κατά τη διάρκεια των φετινών διακοπών της στην Υδρα, η 85χρονη ηθοποιός είχε μία πτώση από ύψος ενός μέτρου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει την πλάτη της και να βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι τις τελευταίες 20 μέρες.

Το πρώτο διάστημα η ίδια κράτησε κρυφό το συμβάν, καθώς δεν επιθυμεί να παίρνουν προβολή γεγονότα από την προσωπική της ζωή. Χθες, ωστόσο, η σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αναγκάστηκε να μιλήσει για το ατύχημά της σε γνωστό site, αφού αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή η παρουσίαση του νέου βιβλίου της με τίτλο «Η ζωή μάς κάνει πλάκα» στη Θεσσαλονίκη.

 

Τι δήλωσε η ηθοποιός:

Από περιέργεια, ανέβηκα κάτι σκαλάκια κι άνοιξα μια πόρτα -η οποία παραμένει πάντα κλειστή- και από πίσω είχε κενό. Κάπως μπερδεύτηκα κι έπεσα με την πλάτη από σχεδόν ένα μέτρο ύψος! Εκανε τόσο θόρυβο το πέσιμό μου, που με άκουσαν στην άλλη πλευρά του ξενοδοχείου. Οταν με βρήκαν, νόμιζαν ότι δεν θα έχει μείνει ούτε… κοκαλάκι. Ευτυχώς, οι αξονικές και οι εξετάσεις γενικά έδειξαν ότι δεν έσπασα τίποτα. Εδώ και είκοσι μέρες που έγινε αυτό πονάω αρκετά, αλλά είμαι καλά» δήλωσε η Ρίκα Διαλυνά στο T-Life. Μάλιστα , έπαθε και δηλητηρίαση από το κοκτέιλ φαρμάκων που της χορήγησαν.Σχόλια