Και το όνομα αυτού…Εθνική Ενότητα

Και το όνομα αυτού…Εθνική Ενότητα

Σε επίσημη ανακοίνωση νέου πολιτικού σχηματισμού, προχώρησαν οι κύριοι Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν. «Είμαστε η συνέχεια της ΕΡΕ, του Καραμανλή και του Αβέρωφ», επεσήμαναν, μεταξύ άλλων, ενώ παράλληλα έσπευσαν να τοποθετήσουν το νεοϊδρυθέν κόμμα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «Οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι δικοί μας άνθρωποι. Από εμάς έφυγαν. Δε μπορείς να αγνοείς το 7% του ελληνικού λαού».

Πρόεδρος του εν λόγω πολιτικού σχηματισμού που θα είναι επίσης ευρωσκεπτικιστικός και αντιμνημονιακός, θα είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ το ρόλο του γενικού γραμματέα θα αναλάβει ο Τάκης Μπαλτάκος

«Το 90% των σημερινών πολιτικών είναι Μνημονιακοί. Είναι μια νέα προσπάθεια με παλιές ρίζες. Έχουμε ξεκινήσει επαφές και θα ολοκληρωθούν με τις προσκλήσεις σε πολιτικές προσωπικότητες» ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.

Επιπρόσθετα, επιβεβαιώθηκε και από τους δύο ότι υπάρχουν επαφές τόσο με τους Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου,όσο και πρώην γαλάζια στελέχη, όπως οι κύριοι Μιχελάκης και Ντινόπουλος.

Σημαντικά, ερωτηθείς για τους κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη συμπλήρωσε ότι: «Η καρέκλα είναι ισχυρότερη του πατριωτισμού. Εάν θυσίασαν τον πατριωτισμό για την καρεκλοθηρία, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα».

 Σχόλια