Κίνα: 22χρονη ξύπνησε από κώμα 8 μηνών & αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο του «ήρωα» συντρόφου της

Κίνα: 22χρονη ξύπνησε από κώμα 8 μηνών & αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο του «ήρωα» συντρόφου της

Σε σενάριο τρόμου εξελίχθηκε μια «ιστορία αγάπης» που είχε συγκινήσει όλη την Κίνα, με πρωταγωνιστές μια 22χρονη γυναίκα που είχε πέσει σε κώμα, και τον 25χρονο σύντροφό της.

Η ευτυχής είδηση ότι η 22χρονη Lin Yingying «ξύπνησε» από το κώμα που βρισκόταν για 8 μήνες, ακολουθήθηκε από μία δυσάρεστη έκπληξη, με την αποκάλυψη να γίνεται από την ίδια την 22χρονη.

Αναλυτικότερα, όλο το διάστημα που η 22χρονη βρισκόταν σε κώμα, ο 25χρονος σύντροφός της, Liu Fenghe ήταν συνεχώς δίπλα της, ενώ είχε ανακηρυχθεί «ήρωας» από τα τοπικά ΜΜΕ, καθώς είχε ξοδέψει περισσότερα από 27.000 ευρώ για την περίθαλψη της αγαπημένης του.

1

Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε δηλώσεις αιώνιας αγάπης, επιμένοντας πως θα έμενε στο πλευρό της κοπέλας του για πάντα, ενώ είχε ξεκινήσει εκστρατεία προς τιμήν της για να μαζέψει χρήματα για τη νοσηλεία της. Η ιστορία αγάπης του νεαρού ζευγαριού είχε γίνει διάσημη στη κινεζική πόλη Dalian, όπου διέμεναν.

Τελικά, η 22χρονη κοπέλα «ξύπνησε» από το κώμα, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα σόκαρε τους πάντες, όταν αποκάλυψε πως ο ένοχος για το χτύπημα που την έριξε σε κώμα ήταν το αγόρι της. Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε προς έκπληξη όλων πως ο Fenghe την είχε ξαναχτυπήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ειδικότερα, ο πατέρας της Yingying αποκάλυψε ότι η κόρη του τού εκμυστηρεύτηκε αρκετό καιρό αφότου ξύπνησε από το κώμα πως ο σύντροφός της την χτύπησε στο κεφάλι με ένα τηγάνι, επειδή εκείνη είχε κάψει το ψωμί στον φούρνο που διατηρούσαν.

Παρ’ όλα αυτά η άτυχη κοπέλα δεν είπε την αλήθεια αμέσως μόλις συνήλθε, καθώς φοβόταν την αντίδραση του 25χρονου, ο οποίος στο παρελθόν είχε απειλήσει τη ζωή της.

Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε πως ο Fenghe δεν έμεινε στο πλευρό της από αγάπη αλλά λόγω των τύψεων που τον βασάνιζαν.

Ο πατέρας της 22χρονης, μετά την αποκάλυψη της κόρης του, έχει απευθυνθεί στην αστυνομία.Σχόλια