Κίνα: 22χρονη ξύπνησε από κώμα 8 μηνών & αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο του «ήρωα» συντρόφου της

100 0

Σε σενάριο τρόμου εξελίχθηκε μια «ιστορία αγάπης» που είχε συγκινήσει όλη την Κίνα, με πρωταγωνιστές μια 22χρονη γυναίκα που είχε πέσει σε κώμα, και τον 25χρονο σύντροφό της.

Η ευτυχής είδηση ότι η 22χρονη Lin Yingying «ξύπνησε» από το κώμα που βρισκόταν για 8 μήνες, ακολουθήθηκε από μία δυσάρεστη έκπληξη, με την αποκάλυψη να γίνεται από την ίδια την 22χρονη.

Αναλυτικότερα, όλο το διάστημα που η 22χρονη βρισκόταν σε κώμα, ο 25χρονος σύντροφός της, Liu Fenghe ήταν συνεχώς δίπλα της, ενώ είχε ανακηρυχθεί «ήρωας» από τα τοπικά ΜΜΕ, καθώς είχε ξοδέψει περισσότερα από 27.000 ευρώ για την περίθαλψη της αγαπημένης του.

1

Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε δηλώσεις αιώνιας αγάπης, επιμένοντας πως θα έμενε στο πλευρό της κοπέλας του για πάντα, ενώ είχε ξεκινήσει εκστρατεία προς τιμήν της για να μαζέψει χρήματα για τη νοσηλεία της. Η ιστορία αγάπης του νεαρού ζευγαριού είχε γίνει διάσημη στη κινεζική πόλη Dalian, όπου διέμεναν.

Τελικά, η 22χρονη κοπέλα «ξύπνησε» από το κώμα, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα σόκαρε τους πάντες, όταν αποκάλυψε πως ο ένοχος για το χτύπημα που την έριξε σε κώμα ήταν το αγόρι της. Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε προς έκπληξη όλων πως ο Fenghe την είχε ξαναχτυπήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ειδικότερα, ο πατέρας της Yingying αποκάλυψε ότι η κόρη του τού εκμυστηρεύτηκε αρκετό καιρό αφότου ξύπνησε από το κώμα πως ο σύντροφός της την χτύπησε στο κεφάλι με ένα τηγάνι, επειδή εκείνη είχε κάψει το ψωμί στον φούρνο που διατηρούσαν.

Παρ’ όλα αυτά η άτυχη κοπέλα δεν είπε την αλήθεια αμέσως μόλις συνήλθε, καθώς φοβόταν την αντίδραση του 25χρονου, ο οποίος στο παρελθόν είχε απειλήσει τη ζωή της.

Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε πως ο Fenghe δεν έμεινε στο πλευρό της από αγάπη αλλά λόγω των τύψεων που τον βασάνιζαν.

Ο πατέρας της 22χρονης, μετά την αποκάλυψη της κόρης του, έχει απευθυνθεί στην αστυνομία.Join the Conversation