Κύπελλο Ελλάδας: Θαύμα! Έγινε το πρώτο βήμα για τη διεξαγωγή του τελικού

Κύπελλο Ελλάδας: Θαύμα! Έγινε το πρώτο βήμα για τη διεξαγωγή του τελικού

Η ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε βήμα πίσω προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και να γίνει κανονικά ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Τρίτη (17/5, 20:30) στο άδειο ΟΑΚΑ.

Ύστερα από συνεννόηση και με την FIFA, οι βοηθοί του Τάσου Σιδηρόπουλου άλλαξαν και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο πλέον για να γίνει επιτέλους ο αγώνας και να ολοκληρωθεί η διοργάνωση που έχει περάσει από «χίλια κύματα». Μια διοργάνωση παράδειγμα προς αποφυγήν ως προς την τέλεσή της την φετινή σεζόν.

Ο έμπειρος ρέφερι θα έχει μαζί του τους βοηθούς του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Ευθυμιάδης και ο Κωσταράς ορίστηκαν να βρίσκονται μαζί του αντί του Αλεξέα και του Πετρόπουλου, ενώ άλλαξε και ο τέταρτος, αφού ορίστηκε ο Πετρόπουλος αντί του Τουμπακάρη. Οι Κουκουλάκης και Αρετόπουλος παρέμειναν ως οι δυο επιπρόσθετοι επόπτες στις τελικές γραμμές.

Έτσι, λοιπόν, όλα οδηγούν σε οριστική λύση για να γίνει κανονικά ο τελικός και να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. Με την ελπίδα βέβαια να μην απασχολήσει καθόλου η διαιτησία μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου.

πηγή Sport24.gr

Σχόλια