Κυριάκος Μητσοτάκης: Στενή συνεργασία μεταξύ οικογένειας Κωνσταντοπούλου και του προέδρου του ΛΑΟΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στενή συνεργασία μεταξύ οικογένειας Κωνσταντοπούλου και του προέδρου του ΛΑΟΣ

Σε καταγγελίες αναφορικά με τη σχέση της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το διορισμό της Άννας Ζωηρού στο ιδιαίτερο γραφείο της κ. Κωνσταντοπούλου στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για «στενή συνεργασία μεταξύ της οικογένειας Κωνσταντόπουλου και του Γιώργου Καρατζαφέρη», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ οικογένειας Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Καρατζαφέρη είναι γνωστό. Άλλωστε με την κρίσιμη ψήφο (3-2) της μαμάς της Ζωής στο ΕΣΡ, ο Καρατζαφέρης πήρε και την πανελλαδική άδεια για το TELECITY. Όμως η στενή συνεργασία των φαινομενικά ασύμβατων αυτών μερών συνεχίζεται. Το νέο φαινόμενο ηθικής «πρώτη φορά Αριστεράς» είναι ο χθεσινός διορισμός (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 568) της Άννας Ζωηρού στο ιδιαίτερο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης καταγγέλλει ότι η Άννα Ζωηρού, όταν συμμετείχε σε αντιπροσωπεία του ΤΑΙΠΕΔ στη διεθνή έκθεση ακινήτων ΜΙΡΙΜ στις Κάννες, έκλεισε για τον εαυτό της δωμάτιο στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ritz Carlton».

«Η γνώριμη από την θητεία της στο ΤΑΙΠΕΔ, κ. Άννα Ζωηρού, είχε διοριστεί στο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έπειτα από πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη. Άλλωστε η «στενή» φιλία του με την όμορφη Άννα του είχε επιτρέψει από πολύ νωρίς να εκτιμήσει τα ιδιαίτερα προσόντα της.

Όμως γεγονός είναι ότι η Άννα Ζωηρού προκάλεσε την κοινή γνώμη όταν συμμετέχοντας σε αντιπροσωπεία του ΤΑΙΠΕΔ στη διεθνή έκθεση ακινήτων ΜΙΡΙΜ στις Κάννες, έκλεισε για τον εαυτό της δωμάτιο στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ritz Carlton»», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει σε ειρωνικό τόνο τις αναφορές του στο πρόσωπο της κ. Ζωηρού, σημειώνοντας ότι «Το «πλούσιο» βιογραφικό της κυρίας Ζωηρού απασχόλησε όμως το 2013 και τη Βουλή, όταν αποκαλύφθηκε πως προκειμένου να διοριστεί στο Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ είχε ψευδώς δηλώσει ανύπαρκτη «διευθυντική εμπειρία», σε βελγική πολυεθνική και στον ΕΟΤ του Λονδίνου.

Σήμερα το άτομο που εξαπατούσε τη Βουλή με ψευδείς διαβεβαιώσεις για δήθεν διεθνή, στην πραγματικότητα τελείως ανύπαρκτη «διευθυντική εμπειρία», βρίσκει μέσω Καρατζαφέρη για ακόμα μια φορά τρύπα να τρυπώσει».Σχόλια