Κυβέρνηση εθνικής ενότητας προτείνει η Φ. Γεννηματά

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας προτείνει η Φ. Γεννηματά

Για εθνική ανάγκη να δημιουργηθεί ένας ισχυρός κεντροαριστερός πόλος εξουσίας που θα δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στη χώρα, μίλησε απόψε από το Ηράκλειο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράστασης Φώφη Γεννηματά.

Παράλληλα, η κ. Γεννηματά για την κατάσταση στη χώρα είπε ότι τη λύση πρέπει να τη δώσει αυτή η Βουλή. «Η χώρα χρειάζεται σήμερα μια ισχυρή κυβέρνηση των δημοκρατικών, φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων του τόπου» σημείωσε.

Όπως ανέφερε «ξεκινάμε την πορεία της ανασύνταξης, της διεύρυνσης της αναγέννησης της από την Κρήτη». Η κ. Γεννηματά μίλησε επίσης για μια μεγάλη και διαχρονική παράταξη, με καθοριστική και καταλυτική συμβολή στην εξέλιξη του έθνους, της δημοκρατίας και της κοινωνίας. Κάποτε, είπε, «το ΠΑΣΟΚ μπορούσε να εκπροσωπήσει το σύνολο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, για αυτό και κυβέρνησε όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα, ο χώρος αυτός είναι δυστυχώς κατακερματισμένος και δεν μπορούμε να μένουμε θεατές. Βάλαμε τέλος στην καθοδική πορεία και στην πτώση, με την Δημοκρατική Συμπαράταξη το Σεπτέμβριο. Αρχίσαμε την ανοδική πορεία. Χτίζουμε ξανά τη σχέση με την ελληνική κοινωνία. Σχέση εμπιστοσύνης».Σχόλια