Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε με ευθύνη του Τσίπρα

Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε με ευθύνη του Τσίπρα

Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς να λογομαχήσει -μέχρι στιγμής- με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ που την φιλοξενεί.

«Ορισμένοι έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια τις δεσμεύσεις τους. Οι εκλογές γίνονται αιφνιδιαστικά για να εκκαθαριστούν από τη Βουλή όσοι αρνήθηκαν να υποκύψουν στη μνημονιακή λαίλαπα και τα κελεύσματα των δανειστών», τόνισε η τέως πρόεδρος της Βουλής.

«Εάν ο κ. Τσίπρας είχε την πρόθεση να μετατρέψει την κυβέρνηση σε έντονα μνημονιακή προδήλως θα είχε πρόβλημα να κυβερνήσει. Το έντιμο, εφόσον είχε την πρόθεση και να εφαρμόσει το Μνημόνιο, ήταν ζητήσει την έγκριση του λαού πριν το υπογράψει. Όφειλε να ζητήσει να εκφραστεί ο λαός. Όποιος έχει αμφιβολία για το «όχι» του δημοψηφίσματος δε μπορεί να κάνει τη δική του βολική ερμηνεία. Έπρεπε να απευθυνθεί στους πολίτες. Θέλουν να ξεκαθαρίσουν όποια και όποιον αποτελεί ανάχωμα για το Μνημόνιο», είπε.

Παράλληλα, επισήμανε πως ο τέως πρωθυπουργός και το κυβερνητικό επιτελείο που τον πλαισίωσε παραβίασαν όλες τις κεντρικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε με ευθύνη του Τσίπρα», συνέχισε.Σχόλια