Κόντρα Φάμελλου-Κουμουτσάκου

Κόντρα Φάμελλου-Κουμουτσάκου

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας για ζητήματα διαπλοκής, με τους Σωκράτη Φάμελλο και Γ. Κουμουτσάκο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκπομπής στο Mega.

Εν όψει και της αποψινής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη ο κ. Φάμελλος επέμεινε ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις «για τη σχέση του κ. Κουμουτσάκου και γενικά της ΝΔ με το σύστημα των εκβιαστών δημοσιογράφων». Τις επικοινωνίες του κ. Κουμουτσάκου με τον Τ. Μουσσά έφερε στην δημοσιότητα ο Έθνος της Κυριακής.

Οι αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Κουμουτσάκου, ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητες και παρακρατικές συμπεριφορές.

«Ο κ. Φάμελλος είχε το θράσος να εμπλέξει το όνομά μου με μια υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη. Μια συνομιλία εκπροσώπου Τύπου με δημοσιογράφο, εκπροσώπου Τύπου που είναι δουλειά του να μιλάει με δημοσιογράφο, που δεν έχει το παραμικρό μεμπτό στο περιεχόμενό της και καμία σχέση με την υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη και εγώ προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με τιμολόγια του 2010 όταν ήμουν στην Ευρωβουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Γι’΄αυτό το λόγο», συνέχισε, «και επειδή αποπειρώνται σύνδεση παρακρατικής λογικής με το όνομά μου, καταθέτω σήμερα, όπως έχω ήδη προαναγγείλει, μήνυση κατά της κ. Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση. Θα καταθέσω και αγωγή. Και μάλιστα όσον αφορά τη μήνυση θα περιμένω από τον κ. Φάμελλο και την ομάδα του να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας της κ. Γεροβασίλη ώστε να έχει τη δυνατότητα να απολογηθεί».

«Κ. Φάμελλε σταματήστε τις αθλιότητες, σταματήστε τις παρακρατικές συμπεριφορές. Είναι ντροπή σας. Είναι αθλιότητα. Χρησιμοποιούν άθλια μια συνομιλία που κατεγράφη στο πλαίσιο άσχετης έρευνας με τις εκατοντάδες συνομιλίες δημοσιογράφων που δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση για να δημιουργήσουν θέμα», τόνισε.

Αναφέρθηκε ακόμη στις δηλώσεις της κ. Γεροβασίλη λέγοντας: «Κανένα μέσο δεν έδωσε σημασία και όταν οι ώρες περνάγανε η κ. Γεροβασίλη έκανε δήλωση. Αυτή είναι η παρακρατική συμπεριφορά. Γι΄αυτή θα απολογηθούν. Είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία, είναι άθλιοι ηθικά και πολιτικά».

Απαντώντας ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Γεροβασίλη ζήτησαν εξηγήσεις από τη ΝΔ σχετικά με αυτά που είχαν διαρρεύσει στον Τύπο», ενώ για τη μήνυση ανέφερε: «Τού προτείνουμε να υποβάλει μαζί και τα τιμολόγια που πλήρωνε η ΝΔ το κύκλωμα των εκβιαστών και να εξηγήσει την έμμισθη σχέση των 18.000 ευρώ το μήνα που πλήρωνε η ΝΔ γιατί αυτό έχει αποκαλυφθεί».

Σε ό,τι αφορά τα τιμολόγια ο κ. Κουμουτσάκος ζήτησε να μην εμπλέκεται το όνομά του και προϊδεάζοντας για την αποψινή συζήτηση είπε: «H ΝΔ έχει απαντήσει, θα απαντήσει σήμερα το βράδυ με έναν τρόπο τόσο καταλυτικό που θα υποστείτε εσείς και ο πρωθυπουργός συντριπτική πολιτική ήττα. Ετοιμαστείτε για δεινή πολιτική ήττα σήμερα το βράδυ».

Πηγή: MegaΣχόλια