Κουτσούκος: Προσπάθεια στοχοποίησης και συκοφάντησης του ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κουτσούκος: Προσπάθεια στοχοποίησης και συκοφάντησης του ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Στόχος σας είναι η στοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ και η απόκρυψη των οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος απευθυνόμενος στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι επιχειρούν να συκοφαντήσουν ένα ολόκληρο πολιτικό χώρο. «Στοχοποιήσατε το ΠΑΣΟΚ γιατί πήρε τη ευθύνη να αναλάβει την έξοδο από τη χώρα από τη κρίση. Αν δεν το έκανε θα έπαιρνε 25% και με την ανάλογη χρηματοδότηση δεν θα είχε πρόβλημα με τη δανειοδότηση του», υποστήριξε.

Επίσης, επέκρινε έντονα την κυβερνητική πλειοψηφία για αλλοίωση και διαστρέβλωση της κατάθεσης του διευθυντού του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σαλαγιάννη σε 4 σημεία, γεγονός, όπως είπε, το οποίο έχει καταγγείλει το κόμμα του με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής. Ο κ. Κουτσούκος υποστήριξε ακόμα ότι, το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και επεσήμανε ότι στη Βουλή «ο κ. Τσίπρας έχει παρουσιάσει σκάνδαλα της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά δεν τόλμησε να τα καταργήσει, όπως τον προκάλεσε η Φώφη Γεννηματά». «Ενώ κάνατε αυτά ταυτόχρονα εφαρμόζετε ένα σύστημα αναδασμού συμφερόντων», συμπλήρωσε ο κ. Κουτσούκος και υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προαποφασίσει να βγάλει το δικό του πόρισμα, προσθέτοντας ότι αυτό δεν έγινε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή αλλά από το κυβερνητικό κέντρο του Μαξίμου.

«Για να το πετύχετε βγάζατε τα περί Στουρνάρα και βαζατε τα περί Αναστασιάδη», τόνισε ο κ. Κουτσούκος ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αρνήθηκε να δεχθεί να εξεταστούν από την Επιτροπή πρόσωπα που είχαν σχέση με το κυβερνών κόμμα.Σχόλια