Κρήτη: Προφυλακιστέος ο δάσκαλος που είχε συλληφθεί για παιδεραστία

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο δάσκαλος που είχε συλληφθεί για παιδεραστία

Προφυλακίσθηκε σήμερα μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές της Νεάπολης Λασιθίου, ο δάσκαλος ο οποίος είχε συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιεράπετρα με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός κατά την απολογία του παραδέχθηκε τις πράξεις σε βάρος του οκτάχρονου κοριτσιού, αλλά αρνήθηκε την εμπλοκή του σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου και από εκεί αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Εν τω μεταξύ, σημειώνεται ότι δόθηκε εισαγγελική εντολή προκειμένου να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 52χρονου, καθώς και τα στοιχεία του, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα για την υποβολή του σε ψυχιατρική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπαιδευτικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία των γονέων του οκτάχρονου κοριτσιού.

Η καταγγελία συνοδευόταν από υλικό το οποίο είχε καταγραφεί από κάμερες την ώρα που ο εκπαιδευτικός έκανε μάθημα στο ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο τον ενοχοποιεί.Σχόλια