Λαφαζάνης & Θεοδωράκης καλούν τον Τσίπρα σε ντιμπέιτ

Λαφαζάνης & Θεοδωράκης καλούν τον Τσίπρα σε ντιμπέιτ

Σε ντιμπέιτ καλούν τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Αναλυτικότερα, με γραπτή ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Ενότητα καλεί τον
πρωθυπουργό και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς «σε έναν ανοιχτό, δημοκρατικό, ισότιμο και διαφανή διάλογο των πολιτικών αρχηγών, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βασιστεί σε βαρετούς μονολόγους». «Θα επιμείνουμε σε αυτή την πρόταση που θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να ‘’ζυγίσουν’’ σωστά την ψήφο τους», συμπληρώνει το κόμμα του κ. Λαφαζάνη.

Παράλληλα, η Λαϊκή Ενότητα, στη σχετική ανακοίνωσή της, καθιστά σαφές ότι οι εκλογές «fast track» που επέλεξε το Μαξίμου, συνιστούν μια ασφυκτική προεκλογική τακτική προς όφελος των μνημονιακών-συστημικών δυνάμεων, η οποία υποτιμά την κριτική σκέψη των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, σε ανοιχτό τηλεοπτικό διάλογο, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι οι παράλληλοι μονόλογοι επτά ή οκτώ πολιτικών αρχηγών στα ντιμπέιτ δεν βγάζουν κανένα αποτέλεσμα, καθώς ο καθένας παπαγαλίζει με ξύλινη γλώσσα τις προκάτ απαντήσεις που του έχουν ετοιμάσει οι συνεργάτες του.Σχόλια