Λαφαζάνης: Τσίπρας και υπουργοί είναι συνυπεύθυνοι για μεγάλα εθνικά εγκλήματα

Λαφαζάνης: Τσίπρας και υπουργοί είναι συνυπεύθυνοι για μεγάλα εθνικά εγκλήματα

«Την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας Αλ. Τσίπρας προχωράει στο μέγα εθνικό έγκλημα του ξεπουλήματος του Λιμανιού του Πειραιά, ενώ την ίδια στιγμή παραδίδει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης στην Τράπεζα Πειραιώς για καταλήστευση και για »λουκέτο», τα εσωκυβερνητικά και εσωκομματικά παιχνίδια, δήθεν »διαφοροποιήσεων» από αυτές τις εγκληματικές πολιτικές, δεν αφορούν κανέναν, ενώ υποτιμούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τον εμπαίζουν» σημειώνει ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ενώ προσθέτει : «Αντίθετα, αυτά τα εσωκυβερνητικά και εσωκομματικά παιχνίδια »διαφοροποιήσεων», το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τα μεγάλα αδιέξοδα και την αποσύνθεση μιας οπερετικής κυβέρνησης, που καταστρέφει τον τόπο».

Και καταλήγει: «Ο Αλ. Τσίπρας και οι συναρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να γνωρίζουν ότι είναι συνυπεύθυνοι για μεγάλα εθνικά εγκλήματα και για την διάλυση του παραγωγικό δυναμικού που έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα. Έχουν όλοι μαζί πολιτικές και ποινικές ευθύνες, τις οποίες δεν πρόκειται να αποφύγουν. Πολύ γρήγορα θα πληρώσουν».

 Σχόλια