Λεβέντης: Ακόμη και η σύζυγός μου με ρωτάει αν έχω κάνει ύπουλη συμφωνία με τον Τσίπρα

Λεβέντης: Ακόμη και η σύζυγός μου με ρωτάει αν έχω κάνει ύπουλη συμφωνία με τον Τσίπρα

Ότι ο πρωθυπουργός έχει δύο επιλογές, είτε την οικουμενική κυβέρνηση είτε τις εκλογές, σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από το βήμα της Βουλής, προβλέποντας την κατάρρευση του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει έτσι μέχρι να καταρρεύσει, γιατί είναι σίγουρη η κατάρρευση του Τσίπρα, ή να γίνει η οικουμενική ή να πάμε σε εκλογές. Το μυαλό του θα διαλέξει. Αυτός πρέπει να αποφασίσει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Αναφερόμενος στα σενάρια για κρυφή συμφωνία του ίδιου με τον κ. Τσίπρα, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων παραδέχτηκε ότι «ακόμα και η σύζυγος μου με ρωτάει “μπας και έχεις κάνει τίποτα ύπουλο που ούτε εγώ δεν το γνωρίζω;”».

Ωστόσο, όπως τόνισε, «εγώ με τον Τσίπρα δεν θα πάω, και το ‘χω πει και στον ίδιο. Εγώ ψήφο δεν δίνω και αν του φύγουν βουλευτές θα πάμε σε εκλογές. Θα γίνουν πρώτα εκλογές».

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ακόμη ότι «ο Τσίπρας» δεν είναι «ο κακός άνθρωπος που θέλει να τα πουλήσει όλα».

«Ο κύριος Τσίπρας είναι ο κακός άνθρωπος που θέλει να τα πουλήσει όλα; Όχι, απλά η χώρα έχει περιέλθει σε μια κατάσταση όπου ο Αλέξης Τσίπρας ή θα τα υπογράφει όλα είτε θα τα τινάξει όλα στον αέρα και πάμε για Grexit. Μέσος δρόμος δεν υπάρχει», είπε ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάλεσε τους κ. κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη να ενώσουν τις δυνάμεις τους: «εγώ τους καλώ να ξεπεράσουν τους εγωισμούς τους ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης να κάνουν κυβέρνηση».

Σχόλια