Λεβέντης: Σε λίγους μήνες γλιτώνουμε (από τον Τσίπρα)

Λεβέντης: Σε λίγους μήνες γλιτώνουμε (από τον Τσίπρα)

Καυστικός και χειμαρρώδης ήταν για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Πέτρο Κουσουλό για την ραδιοφωνική εκπομπή «Nυχτερινό ρεπορτάζ» στον Alpha 98,9.

Μεταξύ άλλων προέβη σε μια ακόμη… προφητεία σχετικά με τη διάρκεια, που όπως υποστηρίζει, απομένει στην παρούσα κυβέρνηση λέγοντας, πως λίγοι μόνο μήνες έχουν μείνει μέχρις ότου εκείνη καταρρεύσει. Όπως είπε η κατάρρευση θα είχε γίνει ήδη από τα μέσα Μαρτίου, όμως πήρε παράταση λόγω του προσφυγικού ζητήματος.

Επιπλέον, άστραψε και βρόντηξε επισημαίνοντας πως στην αυριανή συνέλευση της Βουλής θα θέσει εκ νέου και με αποφασιστικό τρόπο τις θέσεις του κόμματος του, υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε με σκληρή γλώσσα πως «υπάρχουν τρελοί» που περιβάλλουν τον Αλέξη Τσίπρα αλλά πως πιστεύει ότι εκείνος θα δείξει σωφροσύνη.

Κατηγόρησε επίσης, τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι δεν έλαβαν τολμηρές αποφάσεις φοβούμενοι το εκάστοτε πολιτικό κόστος, ενώ επανέφερε το όνομα του κ. Προβόπουλου ως καταλληλότερου για πρωθυπουργό σε μια ενδεχόμενη οικουμενική κυβέρνηση.

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου ότι είναι κομμουνιστής, ο κ. Λεβέντης είπε χαρακτηριστικά «αλίμονο αν είναι έτσι οι κομμουνιστές», αναφέροντας το μεγάλο δικηγορικό γραφείο του κ. Κατρούγκαλου.

 Σχόλια