Μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς – Μπαλάφας σε αγανακτισμένο πολίτη: Άντε πάγαινε από δω (βίντεο)

Μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς – Μπαλάφας σε αγανακτισμένο πολίτη: Άντε πάγαινε από δω (βίντεο)

Αντιμέτωπος με έναν αγανακτισμένο πολίτη βρέθηκε στη Σάμο ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος, αν και αρχικά προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του απέναντι στη δυσαρέσκεια του πολίτη αναφορικά με τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που δεν τηρήθηκαν, τελικά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται το λιγότερο αγενής.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε καφετέρια, με το κυβερνητικό στέλεχος και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται αποδέκτης των παραπόνων ενός πολίτη, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον ΕΝΦΙΑ, τις συντάξεις και τις δεσμεύσεις που δεν τήρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Αν και ο κ. Μπαλάφας ξεκίνησε ψύχραιμα τη συζήτηση, μόλις άκουσε τον πολίτη να του λέει ότι με την παραίτηση τριών βουλευτών, θα πέσει η κυβέρνηση, άλλαξε το ύφος του και είπε: «Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στη δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;».

«Δεν είμαι τραμπούκος, εγώ δεν προσκύνησα ούτε τη ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, είμαι αγανακτισμένος» απάντησε ο πολίτης, με τον υφυπουργό να του απαντάει «άντε πάγαινε από δω», το οποίο επανέλαβε αρκετές φορές.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια