Μαξίμου: Αντιπερισπασμός η εξεταστική Μητσοτάκη

Μαξίμου: Αντιπερισπασμός η εξεταστική Μητσοτάκη

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η κίνηση της ΝΔ είναι ένας αντιπερισπασμός στην πρόταση της κυβέρνησης για τη διερεύνηση των θαλασσοδανείων και των οικονομικών σκανδάλων. Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως είναι γνωστό ότι τα capital controls επιβλήθηκαν στη χώρα ως προσπάθεια χειραγώγησης του δημοψηφίσματος.

«Αυτό το γνωρίζει ο λαός», σημειώνουν και τονίζουν ότι η κυβερνητική πολιτική εγκρίθηκε με τις εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά τα capital controls Έτσι, όπως σημειώνουν, η κυβέρνηση δεν θα κάνει δεκτή την πρόταση της ΝΔ.

ΝΔ: «Προτείναμε μια έντιμη συμφωνία»

«Το Μαξίμου προφανώς βρέθηκε σε αμηχανία. Είναι σαφές ότι έχει χάσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν δέχθηκε την έντιμη συμφωνία που προτείναμε», σχολιάζει η ΝΔ την απόρριψη της πρότασής της από την κυβέρνηση. «Ο κ. Τσίπρας και το Μέγαρο Μαξίμου φοβούνται τους σκελετούς στην ντουλάπα από εκείνη την εποχή, γιατί ξέρουν ότι αν γινόταν αυτή η εξεταστική θα καλούνταν να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και αυτό δεν θα μπορούσε να το αντέξει», προσθέτουν πηγές από τη Συγγρού.Σχόλια