Μαξίμου: «Η ηγεσία Μητσοτάκη διεκδικεί αριστεία στη σπέκουλα και τον λαϊκισμό»

Μαξίμου: «Η ηγεσία Μητσοτάκη διεκδικεί αριστεία στη σπέκουλα και τον λαϊκισμό»

«Οι άνθρωποι που επιχείρησαν να επιβάλλουν τους κολλητούς τους ως ισόβιους διοικητές στο Δημόσιο, ένα μήνα πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου, ας μην μιλάνε για κρατισμό και βολεμένους», είναι η απάντηση του Μαξίμου στις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες για το ζήτημα των μετακλητών υπαλλήλων.

«Η ηγεσία Μητσοτάκη διεκδικεί αριστεία στη σπέκουλα και τον λαϊκισμό. Στη ΝΔ δεν έχουν μετακλητούς υπαλλήλους όπως προβλέπει ο νόμος; Δεν είναι άνθρωποι της εμπιστοσύνης τους; Δεν ξέρουν ότι η θητεία τους λήγει αυτόματα με την λήξη της θητείας των προϊσταμένων τους;», σημειώνει το Γραφείο Τύπου της ΓΓ του πρωθυπουργού και προτρέπει τη ΝΔ να χαμηλώσει τους τόνους.

«Όσο για τους κλαυθμούς «για τις δουλειές που χάνονται» ας πάνε αλλού να τα πούνε αυτά. Οι άνθρωποι που σχεδίασαν 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο και την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, δύσκολα θα πλασάρουν τον θατσερισμό τους ως κοινωνική ευαισθησία», αναφέρεται στη σχετική απάντηση με την προτροπή «οι άνθρωποι που επιχείρησαν να επιβάλλουν τους κολλητούς τους ως ισόβιους διοικητές στο Δημόσιο, ένα μήνα πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου, ας μην μιλάνε για κρατισμό και βολεμένους».

«Το κόμμα των θαλασσοδανείων -τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός- ας χαμηλώσει τους τόνους. Λίγη αιδώς δεν βλάπτει», προσθέτει το Γραφείο Τύπου.Σχόλια