Μια βόλτα στο Λονδίνο με hoverboard σε στυλ… Back to the Future (βίντεο)

Μια βόλτα στο Λονδίνο με hoverboard σε στυλ… Back to the Future (βίντεο)

Η αγαπημένη σειρά ταινιών «Back to the Future» επανήλθε σήμερα στο προσκήνιο, περισσότερα από 25 χρόνια μετά τη δημιουργία της, καθώς οι πρωταγωνιστές της, τότε, είχαν «ταξιδέψει» στην 21η Οκτωβρίου 2015, όπου οι άνθρωποι κινούνταν με hoverboards.

Ως εκ τούτου και στο πλαίσιο της… «Back to the future day», τη βόλτα του στο κέντρο του Λονδίνου με ένα hoverboard κατέγραψε ένας νεαρός άνδρας.

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο μαγνήτισε τα βλέμματα με ένα skateboard που αιωρείται, κάνοντας μία βόλτα «στο μέλλον» η οποία θυμίζει μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς ταινιών. Μαζί του, το γνωστό αυτοκίνητο – χρονομηχανή, τη θρυλική delorean, να τον καθοδηγεί, ενώ «πετούσε» λίγα εκατοστά πάνω από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σε ό,τι αφορά στο πόσο «έπεσε μέσα» η ταινία για όσα προέβλεπε για το 2015, μπορεί να μην υπάρχουν ιπτάμενα αμάξια ή κορδόνια που δένονται μόνα τους, ωστόσο οι σεναριογράφοι της σειράς προέβλεψαν σωστά σε ό,τι αφορά στις ταινίες 3D, τις βιντεοκλήσεις και τους σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια