Μυστικά ομορφιάς για να κρύψεις τις άσπρες τρίχες

Μυστικά ομορφιάς για να κρύψεις τις άσπρες τρίχες

Παρατήρησες το τελευταίο καιρό πως έχεις άσπρες τρίχες στα μαλλιά σου; Το άγχος της καθημερινότητας έχει επίπτωση στο χρώμα των μαλλιών σου; Σου έχουμε τη λύση. Διάβασε παρακάτω διάφορα κόλπα ομορφιάς για να μπορέσεις να κρύψεις τις άσπρες τρίχες από τα μαλλιά σου.

 

Προϊόντα περιποίησης. Η σωστή επιλογή προϊόντων περιποίησης βοηθούν πολύ. Τα προϊόντα για όγκο είναι αρκετά χρήσιμα. Να λούζεις και να στεγνώνεις τακτικά, τα μαλλιά σου, διότι οι λιπαρές και υγρές ρίζες φαίνονται ακόμα περισσότερο.

 

Όγκος. Καλό είναι να στεγνώνεις τα μαλλιά ανάποδα και να αποφεύγεις τα πολύ ίσια χτενίσματα. Μην ισιώνεις τα μαλλιά σου πίσω ή πλαγίως. Καθώς, επίσης, απέφευγε τον κότσο και τα ponytails. Η πιο χαλαρή αλογοουρά είναι η πιο ασφαλής λύση.

 

Προσωρινές και γρήγορες λύσεις. Αντί για χημική βαφή μπορείς να δοκιμάσεις γρήγορες σπιτικές λύσεις. Όπως να βρέξεις το βουρτσάκι της σκιάς σας με νερό και ματ σκιά που ταιριάζει με τις αποχρώσεις του μαλλιού σου. Άλλη μία εύκολη λύση είναι η εφαρμογή της μάσκαρας στις ρίζες. Αυτά, βέβαια, είναι tips για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν πρέπει να εφαρμόζονται και πολύ συχνά. Προτιμότερο είναι να βάφεις τα μαλλιά σου. Αν είσαι τύπος που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα κομμωτήρια, προτίμησε τις ανταύγειες.

 

Short haircut. Τόλμησε ένα short haircut με όγκο. Με τη βοήθεια gel ή αφρού δώσε στα μαλλιά σου το στιλ που σου αρέσει. Η καλύτερη λύση για τις άσπρες ρίζες. Εκτός του ότι δεν είναι αρκετά εμφανείς οι ρίζες, θα φαίνεσαι αρκετά μοντέρνη.

 

 

 Σχόλια