Μυστικά των σχέσεων που πρέπει να γνωρίζεις

Μυστικά των σχέσεων που πρέπει να γνωρίζεις

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν μυστικά για να πετύχει μία σχέση; Υπάρχει λύση για να μπορέσει μία σχέση να κρατήσει στο χρόνο; Διάβασε πιο κάτω και δες 7 μυστικά για τις σχέσεις που πρέπει να χρησιμοποιήσεις άμεσα για να συνεχίσεις να βλέπεις θετικά αυτό που έχεις με το σύντροφό σου.

1. Η σχέση θέλει θυσίες

 Πολλές φορές θα υποστείς φίλους του και συγγενείς του που υπό άλλες συνθήκες, άλλες θα τους συναντούσες και θα άλλαζες ήπειρο!

Προσοχή: Το ότι τους ανέχεσαι δεν σημαίνει ότι δεν βάζεις τα όρια σου. Να θυμάσαι πως οι σχέσεις θέλουν τρελή διπλωματία και πως ο σύντροφός σου σίγουρα και αυτός θα κάνει από την πλευρά του υπομονή με τους δικούς σου!

2. Και μαζί και μόνοι

Αν απολαμβάνεται τα θετικά τις συντροφικότητας και αφιερώνεται και ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας ταυτοχρόνως τότε το για πάντα θα είναι για εσάς τους δύο παιχνιδάκι. Πώς θα γίνει θα μου πεις αυτό; Μα φυσικά αν σέβεστε την προσωπικότητα  του άλλου και τα θέλω του.

3. Όσο περισσότερα αισθάνομαι για αυτόν τόσο πιο πολύ τρομάζω.

Όταν έρχεσαι κοντά συναισθηματικά με κάποιον στην αρχή είναι τρομακτικό. Σε πολλούς ανθρώπους που έχουν μείνει πολλά χρόνια μόνοι τους  ή που έκαναν περιστασιακά σχέσεις το να έλθουν σε επαφή με τα συναισθήματα τους είναι κάτι πολύ δύσκολο. Και ναι φέρνει τρόμο…

Συμβουλή: Μην την κάνεις από την σχέση απλά να τον αγαπάς αφέσου ελεύθερη και άσε να γίνει ό,τι είναι να γίνει!

4. Ναι ο πρίγκιπας σου είναι άνθρωπος!

Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις ότι ο σύντροφος σου δεν είναι αυτός ακριβώς που είχες φανταστεί. Έχει ελαττώματα πάντοτε τα είχε αλλά αυτός ο φτερωτός θεός σε είχε τυφλώσει! Αν σου βγει τώρα ο ψυχοπαθείς δολοφόνος με το πριόνι  τότε απλά την κάνεις!!

5. Αν δεν κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τότε πάρε τα μέτρα σου.

Είστε μαζί χρόνια και δεν σου λέει να μείνετε μαζί; Μένετε μαζί αλλά δεν σου ζητάει ούτε παιδί ούτε γάμο; Μήπως η σχέση σας τον βολεύει έτσι;

Άλλαξε στάση. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου και εξήγησε του τι ζητάς από αυτόν. Αν δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτό που θες …Τότε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!

6. Το άλλο μισό είναι μύθος!

Κάνεις άνθρωπος  δεν είναι μισός αντιθέτως είναι πολυσύνθετος. Ο σύντροφός σου δεν πρόκειται να σε ολοκληρώσει. Όσο και αν αγαπιέστε  όσο και να αλληλοσυμπληρώνεστε  ποτέ  δεν μπορεί να σου προσφέρει την ευτυχία της ολοκλήρωσης. Ο δρόμος για αυτήν είναι προσωπική και μόνο υπόθεση!

7. Όταν καυγαδίζετε μην ζητάτε την γνώμη άλλων

 Οι καβγάδες σας είναι για εσάς τους δύο μόνο. Όσες γνώμες και αν ακούσεις τόσες απόψεις θα πάρεις. Λύστε μαζί τα θέματα σας ή ρωτήστε κάποιον ειδικό ψυχολόγο. Μην κάνετε την σχέση σας βορά σε τρίτους γιατί έτσι γράφετε εύκολα το τέλος!

 

 

 Σχόλια