Μητέρα Μαυρίκου: Tον σκότωσαν τα φάρμακα – ΒΙΝΤΕΟ

Μητέρα Μαυρίκου: Tον σκότωσαν τα φάρμακα – ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση του Παναγιώτη Μαυρίκου ο οποίος έχασε την ζωή του την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο όχημα που επέβαινε. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ ο εκδότης , Παναγιώτης Μαυρίκος δεν θα έπρεπε να οδηγεί τα και ότι αντικαταθλιπτικά χάπια που έπαιρνε δεν του επέτρεπαν να έχει γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να μπορέσει να εγκαταλείψει το φλεγόμενο όχημα οδηγούνται οι αστυνομικές Αρχές, μετά και την αυτοψία στο μοιραίο όχημα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κανένας γιατρός δεν θα του έδινε άδεια να οδηγήσει με τέτοια φάρμακα.

Για φάρμακα που τον οδήγησαν στον θάνατο, σε συνδυασμό όμως με δολιοφθορά, έκανε λόγο σήμερα η μητέρα του εκδότη. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha υποστήριξε ότι έδιναν φάρμακα στον γιο της εν αγνοία του, τα οποία του έριχναν την πίεση.

«Του έδιναν πολύ ισχυρά φάρμακα και δεν άντεξε η καρδιά του. Ποιος του έχει δώσει τέτοια φάρμακα του παιδιού μου;» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του  Π. Μαυρίκου  και σε άλλο σημείο τόνισε ότι «ο γιατρός του δεν γνώριζε». Ακόμη ανέφερε ότι «μετά από τη ΓΑΔΑ ο γιος μου έπαθε κάτι σαν νευρικό κλονισμό. Απ’ ό,τι ρώτησα τον γιατρό του του δίνανε ένα αντικαταθλιπτικό».

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία το τζιπ μάρκας Porsche δεν ήταν καλά συντηρημένο και έφερε πολλά μαϊμού ανταλλακτικά, που για ένα τέτοιο αυτοκίνητο έχουν βαρύτητα σε περίπτωση ατυχήματος.

Εξάλλου από την έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, κάτω από άκρα μυστικότητα, από τους εμπειρογνώμονες που όρισε η οικογένεια του, αλλά και αντίστοιχα από τις Αρχές, δεν προκύπτουν ίχνη δολιοφθοράς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Οι έρευνες εστιάζονται πλέον σε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα το οποίο ενδεχομένως να προέκυψε και να προκάλεσε την πυρκαγιά η οποία και επέφερε τον θάνατο του οδηγού.

Τώρα πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διευκρινιστεί η φυσική κατάσταση του Παναγιώτη Μαυρίκου την  ώρα που οδηγούσε.Σχόλια