Μητσοτάκης: Όλοι οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα Τσίπρα, είτε ψήφισαν «ναι», είτε «όχι»

Μητσοτάκης: Όλοι οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα Τσίπρα, είτε ψήφισαν «ναι», είτε «όχι»

«Είτε ψήφισαν ΝΑΙ είτε ψήφισαν ΟΧΙ, όλοι οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα Τσίπρα», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επανερχόμενος στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση.

«Αυτή είναι η στρατηγική του Τσίπρα μίσος και διχασμός» προσθέτει δε, σε φωτογραφία που απεικονίζει τον πρωθυπουργό μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

tweet

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε έμμεση αναφορά στο θέμα και μετά τη συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι.

Συγκεκριμένα, αφού επαίνεσε το έργο του Πατριάρχη και του Πατριαρχείου γενικότερα εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι η κρίση «δε θα αντιμετωπιστεί με ψεύτικους διχασμούς», αλλά «ανακαλύπτοντας και πάλι εκείνες τις σπουδαίες αξίες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, που μας επέτρεψαν να αντιμετωπίσουμε ακόμα μεγαλύτερες κρίσεις στο διάβα των αιώνων».

Παράλληλα, συνεχάρη και επίσημα τον κ. Βαρθολομαίο για την πρωτοβουλία του για τη σύγκληση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδοξίας στην Κρήτη, την οποία αποκάλεσε ως τεράστιο επίτευγμα, ένα σύμβολο ενότητας.

Από την πλευρά του, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας ευχήθηκε, μεταξύ άλλων, στον πρόεδρο της ΝΔ «να συμβάλλει στην πολιτική ζωή της Ελλάδος και να βοηθήσει στην ενότητα του ελληνικού λαού για την οποία και το Πατριαρχείο πάντοτε εύχεται και προσεύχεται».Σχόλια