Ν. Δένδιας για Χρυσή Αυγή: Το ποτήρι ξεχείλισε

Ν. Δένδιας για Χρυσή Αυγή: Το ποτήρι ξεχείλισε

Την ανάγκη αντιμετώπισης του φαινομένου της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό χειροδικίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. «Το ποτήρι ξεχείλισε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο κ. Δένδιας υπογραμμίζει πως το επεισόδιο «δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο πολιτικό στερέωμα» και επισημαίνει ότι «αποτελεί ακόμη μία ένδειξη ότι η βία είναι εγγενής στη Χρυσή Αυγή».

Κατά τον ίδιο, μάλιστα, η αντιμετώπιση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής «επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπουν το Σύνταγμα, ο ποινικός κώδικας και ο κώδικας ποινικής δικονομίας».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. τονίζει επίσης, ότι η δραστηριότητα του ακροδεξιού κόμματος «εκθέτει όχι μόνον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, τον νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».Σχόλια