Ν. Παπάζογλου: Στις 3 Απριλίου ψηφίζουμε για μια δυνατή Ν.Δ. Γλυφάδας

Ν. Παπάζογλου: Στις 3 Απριλίου ψηφίζουμε για μια δυνατή Ν.Δ. Γλυφάδας

Την Κυριακή 3 Απριλίου η Νέα Δημοκρατία έχει εσωκομματικές εκλογές, εν όψει του νέου συνεδρίου του κόμματος με τον νέο αρχηγό που εξέλεξε προ μηνός.

Σε ανακοίνωση της η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας καλεί τον κόσμο της, τα μέλη και τους φίλους της να προσέλθουν για να ψηφίσουν δημοκρατικά τον επόμενο Πρόεδρο της Τ.Ο. καθώς και το Διοικητικό συμβούλιο.
Ο Νίκος Παπάζογλου μετρά ήδη 3 χρόνια ως πρόεδρος της Τ.Ο Γλυφάδας και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην notia- press, απαντά σε ερωτήσεις για τη συνεισφορά και το έργο που επιτέλεσε στην περιοχή καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια που οραματίζεται για τη Γλυφάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

notia-press: Ποια είναι η θέση της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας σήμερα στους πολίτες της πόλης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

Παπάζογλου: Σήμερα επί ημερών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η εικόνα της χώρας μετατρέπεται, κάθε μέρα και περισσότερο, σε ένα αποτυχημένο κράτος, το οποίο δεν μπορεί να εγγυηθεί στους πολίτες στοιχειώδη ασφάλεια και στοιχειώδη ευημερία. Σαν παράταξη έχουμε ευθύνη για το μέλλον της Ελλάδος.
Στόχος μου ως πρόεδρος, ήταν η Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας να είναι πάντα σε ετοιμότητα, ώστε με ευθύνη να αποκτήσουμε ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη των φίλων της παράταξης στην περιοχή μας. Τα τελευταία 3 χρόνια κάναμε πολλά, συσπειρώσαμε τους Γλυφαδιώτες Νεοδημοκράτες, βγήκαμε όλοι μαζί στους δρόμους, κερδίζοντας όλες τις μάχες.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί και θέλουμε να κάνουμε πολύ περισσότερα ώστε να συμβάλουμε και εμείς όσο μπορούμε στην επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στη διακυβέρνηση με καθαρή πλειοψηφία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

notia-press: Ποια είναι η αποδοχή των Γλυφαδιωτών όταν υπήρχαν 4 τοπικές οργανώσεις σε αντιστοιχία με την σημερινή μία κεντρική κομματική οργάνωση;

Παπάζογλου: Η συνένωση όλων των τοπικών σε μία κεντρική Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας, βοήθησε στο να υπάρχει μια κεντρική διαχείριση, δυναμώνοντάς την σαν εικόνα. Σίγουρα ήταν μια πρόκληση και δεν σας κρύβω ότι σε πολλές περιφέρειες και δήμους λειτούργησε αρνητικά αποδυναμώνοντας τις τοπικές οργανώσεις.

Εμείς επενδύσαμε δημιουργώντας ένα υπερσύγχρονο χώρο, ανοιχτό σε όλους, έχοντας την νεολαία κοντά μας. Ανοίξαμε τα γραφεία μας σε όλους, ακούσαμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας και αποδείξαμε ότι είμαστε δίπλα τους.
Η Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας από έναν άχαρο θεσμικό ρόλο μεταμορφώθηκε σε ένα ζωντανό οργανισμό, πετυχαίνοντας την επιστροφή των μελών της στην ενεργό δράση αλλά και μεγαλώνοντας την οικογένεια της με νέα μέλη. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, το οποίο κερδίσαμε μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. και των συνεργατών μας.
notia-press: Στο Δημοψήφισμα του κ. Τσίπρα η Γλυφάδα υπήρξε από τους ελάχιστους Δήμους της χώρας που πλειοψήφισε το ΝΑΙ. Πόσο συνέβαλε η Τοπική Οργάνωση σε αυτό το αποτέλεσμα;
Παπάζογλου: Στο Δημοψήφισμα η οργάνωση μας πρωταγωνίστησε στο να ενώσει όλες τις δυνάμεις του ΝΑΙ στη πόλη μας, κάνοντας πράξη την εθνική συνεννόηση. Η Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας ήταν το συντονιστικό κέντρο και των τεσσάρων κομμάτων του ΝΑΙ. Οργανώσαμε όλες τις διαδικασίες, στελεχώσαμε όλα τα εκλογικά κέντρα με εκπροσώπους του ΝΑΙ, επενδύσαμε επικοινωνιακά και ντύσαμε με ΝΑΙ όλη τη Γλυφάδα.
Το αποτέλεσμα ήταν να είμαστε από τους ελάχιστους δήμους της χώρας που επικράτησε το ΝΑΙ.
notia-press:Στις εκλογές για τον Πρόεδρο του κόμματος στην Γλυφάδα ο κ. Μητσοτάκης έλαβε από τα μεγαλύτερα ποσοστά σε όλη την Ελλάδα. Κατά πόσο συνέβαλε σε αυτό το ποσοστό η Τοπική Οργάνωση;
Παπάζογλου: Η Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας ήταν εκείνη που διοργάνωσε στο δήμο μας τις πιο οργανωμένες διαδικασίες στην περιφέρεια, για την εκλογή του νέου μας προέδρου με τους ψηφοφόρους όλων των γειτονικών δήμων να προσέρχονται στις δικές μας κάλπες γνωρίζοντας ότι στη Γλυφάδα και ξέρουμε τι κάνουμε και μπορούμε!
Προσωπικά η υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη πληρούσε όλα μου τα θέλω για τον νέο πρόεδρο μας. Ένας νέος σε ηλικία και πάνω από όλα σε σκέψη αρχηγός. Με νέα προσέγγιση, όρεξη για δουλειά και πάνω από όλα με στόχο να αλλάξει πολλά στην παράταξη, να την εκσυγχρονίσει μακριά από τις παλιές παλαιοκομματικές πρακτικές που μας στέρησαν την εξουσία για τόσα χρόνια. Για αυτό και ήμουν από τους λίγους που εξέφρασαν δημοσίως την προτίμηση τους στο πρόσωπο του από την πρώτη στιγμή.

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη που όλοι πιστεύουμε και που αναδείξαμε στην Γλυφάδα με ποσοστό άνω του 70% στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές είναι η ελπίδα μας για το αύριο.

notia-press: Η σύμπτυξη των Τοπικών Οργανώσεων της Γλυφάδας από 4 που ήταν σε μία κεντρική, έγινε κυρίως για οικονομικούς λόγους. Δεν έβγαιναν ούτε τα βασικά πάγια έξοδα λειτουργίας των. Εσείς με το που εκλεγήκατε και αναλάβατε τα ηνία της Τοπικής Οργάνωσης νοικιάσατε κεντρικότατα γραφεία, τα εξοπλίσατε, στεγάσατε όλες τις υπηρεσίες του κόμματος και σήμερα θεωρείται από τις πλέον αυτάρκεις Τοπική Οργάνωση του Λεκανοπεδίου. Να σημειώσουμε ότι σε όλες τις εκδηλώσεις σε κεντρικό επίπεδο η Τοπική Οργάνωση Γλυφάδας ήταν μπροστάρης στον αγώνα του κόμματος. Που οφείλετε αυτό; Υπήρξαν χορηγοί; Υπήρξαν εξωκομματικοί παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία;

Παπάζογλου: Όπως ανέφερα και προηγουμένως, το 2013 με την ενοποίηση όλων των τοπικών της Γλυφάδας σε μία κεντρική τη Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας, δημιουργήσαμε τα νέα μας γραφεία. Ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο. Ένα χώρο που όμοιο του δεν συναντάς σε άλλη τοπική οργάνωση του κόμματος. Ένα σύγχρονο κέντρο δράσης. Ένα χώρο που στεγάζει την ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας, μαζί με την ΜΑΚΙ και πλέον και την Β2 Διοικητική Νομαρχιακή Επιτροπή.

Τα νέα μας γραφεία λειτουργούν ως το πλέον οργανωμένο κέντρο επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις δράσεις του κόμματος. Όμως η Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας πέρα από τις πολιτικές μάχες που δίνει έχει και έντονο κοινωνικό έργο στην τοπική κοινωνία.
Συνεισφέρει ενεργά δείχνοντας την ευαισθησία της ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ενισχύει το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου. Καλεί τα μέλη της στις δημοτικές αιμοδοσίες. Προάγει τον πολιτισμό, στηρίζει τον αθλητισμό και τους πολιτιστικούς συλλόγους.
Είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας.
Σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας απευθύνεται στην νεολαία. Το μέλλον μας. Έχουμε δημιουργήσει τις τεχνικές υποδομές στα γραφεία μας και διοργανώνουμε κοινωνικά φροντιστήρια, δράσεις στοχευμένες στον παλμό και στα προβλήματα των νέων.
Όλα γίνονται για ένα λόγο. Για την πίστη μου στην ιδεολογία της παράταξης που με πάθος υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια. Την αγάπη μου για την Γλυφάδα ορμώμενος από την ανάγκη μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Όχι, δεν υπάρχουν χορηγοί και υποστηρικτές. Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ευτυχώς μου επιτρέπει μόνος μου να υποστηρίζω οικονομικά την όλη προσπάθεια, χωρίς τη συμμετοχή τρίτων και των μελών της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας.

notia-press: Στις 3 Απριλίου γίνονται οι εκλογές για τη θέση του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης καθώς και το Διοικητικό συμβούλιο. Είσαστε υποψήφιος για την Προεδρία. Γιατί οι Νεοδημοκράτες της Γλυφάδας να επιλέξουν εσάς για τη θέση αυτή; Για ποιους λόγος πιστεύετε ότι θα πρέπει να ανανεωθεί η θητεία σας ως Προέδρου;

Παπάζογλου: Η αγάπη μου για την Γλυφάδα μας και την Νέα Δημοκρατία, με έχει κρατήσει μάχιμο όλα αυτά τα χρόνια. Η επιθυμία μου για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και την παράταξη, με ωθούν για μια ακόμη φορά στο να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, ώστε να συνεχίσω το έργο μου και να ολοκληρώσω το όραμα μου.

Ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας και υποψήφιος εκ νέου στις εκλογές της 3ης Απριλίου για την νέα προεδρία, νιώθω την ανάγκη να σας τονίσω την αναγκαιότητα της συμμετοχής σε αυτή την εκλογική διαδικασία.
Η σημερινή Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας, έχει σημαντικές διακρίσεις και νίκες στη Γλυφάδα, ανακηρύσσοντας την πρώτο κόμμα σε όλες τις εκλογικές μάχες. Έχει καταφέρει πολλά και πρέπει να συνεχίσει για να κάνει πολύ περισσότερα.
Με την επανεκλογή μου στην προεδρία στοχεύω σε:
– Μια Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας που ανήκει σε όλους ανοιχτή στους φίλους της, που θα καταθέτουν την άποψη τους και θα συμμετέχουν στο διάλογο, χωρίς φέουδα και με ελευθερία λόγου.
– Μια Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας μακριά από παλαιοκομματικές πρακτικές και σχέσεις εξάρτησης
Κοντά στους νέους κοιτώντας το μέλλον!
Δημοκρατική , Ενωμένη, Δυναμική
Και θα την κάνουμε ΜΑΖΙ!
notia-press: Στην κοπή της πίτας που πραγματοποιήσατε στο γκολφ και μπροστά στους εκατοντάδες παρισταμένους φίλους του κόμματος, είπατε μεταξύ άλλων ότι: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο» Τι εννοούσατε με αυτό;
Παπάζογλου: Η εκδήλωση της κοπής πίτας της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας ήταν μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που χρόνια τώρα υπηρετούν πιστά την ιδεολογία τη παράταξης μας.
Μια λαμπρή βραδιά ευχαριστίας σε όσους χρόνια δώσανε την ψυχή τους στον κοινό μας αγώνα, βραβεύοντας ανθρώπους που για δεκαετίες πρόσφεραν τα πάντα για το καλό της παράταξης. Μια ευκαιρία να ευχαριστήσω δημοσίως όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την στήριξη τους και όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουνε προσφέροντας τον πολύτιμο τους χρόνο για ένα σημαντικό σκοπό, σε μια κρίσιμη στιγμή για το πολιτικό και όχι μόνο μέλλον της χώρας μας.
Το τίποτα δεν είναι τυχαίο είναι αλήθεια!
Η Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας είναι κύριος συντελεστής και βασικός παράγοντας στην ευρύτερη περιοχή για την υλοποίηση των στόχων του κόμματος μας.
Είμαστε πρωταγωνιστές σε όλα τα επίπεδα. Τα επιτελεία μας, ακούραστα με πάθος και δυναμισμό, με στρατηγικές και κορυφαία οργάνωση που κερδίζουν τον θαυμασμό και τους επαίνους του κόμματος αλλά και των αντιπάλων μας, οδηγούν την παράταξη μας σε σπουδαίες νίκες στη Γλυφάδα.
Η Γλυφάδα ξεχωρίζει ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία! Πέντε εκλογικές διαδικασίες, πέντε μεγάλες νίκες στην Γλυφάδα!
notia-press: Τι περιμένετε και τι ευχή θα δίνατε στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο σε συνάρτηση με τα πεπραγμένα του πετυχημένου σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου;
Παπάζογλου: Όπως διαπιστώνετε η προίκα της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας είναι μεγάλη. Το έργο της σημαντικό και πρέπει να συνεχιστεί. Στις μέρες μας με την πολιτική κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου, δεν υπάρχουν περιθώρια για πίσω βήματα. Το νέο Δ.Σ. της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας έχει μπροστά της την πιο κρίσιμη εκλογική διαδικασία που θα επαναφέρει την Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας. Ελπίζω να είμαι εγώ στην προεδρία της. Εύχομαι να επιτύχει πολύ περισσότερα και το κυριότερο να παραμείνει ψηλά στις επάλξεις χωρίς να επιστρέψει στο πολιτικό περιθώριο.
Όχι ξανά στην αμηχανία και στα μοναχικά ημιυπόγεια. Με όλα τα φώτα αναμμένα και τις πόρτες ανοιχτές στους Γλυφαδιώτες, δυνατή, ενωμένη και πάντα νικήτρια!
notia-press: Τι θα συμβουλεύατε στους Νεοδημοκράτες της Γλυφάδας για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές και με ποια κριτήρια να πάνε να επιλέξουν ποιους θα ψηφίσουν; Τι να προσέξουν;
Παπάζογλου: Στη ζωή μου είχα πάντα οδηγό την ακόλουθη αρχή. Δουλειά χωρίς παχιά λόγια και ευχολόγια. Τα έργα μετρούν και όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα.
Αυτό με ξεχώρισε σαν επιχειρηματία και με αυτή την φιλοσοφία καθημερινά αγωνίζομαι για τη Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας. Δεν δηλώνω Αρχηγός, ούτε είμαι Πολιτικός Συμφερόντων.
Είμαι ένας απλός στρατιώτης διπλά σε ανθρώπους που έχουν κοινά πιστεύω.
Ζητώ από τις φίλες και φίλους της Νέας Δημοκρατίας να με κρίνουν από τα έργα μου. Να αξιολογήσουν την πορεία μου και να με τιμήσουν με την ψήφο τους.
Δεσμεύομαι ότι με το ήθος και την αξιοπρέπεια που με διακρίνει, θα συνεχίσω να προσφέρω κοινωνικά και πολιτικά τα μέγιστα.
Την Κυριακή 3 Απριλίου ψηφίζουμε για μια δυνατή Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας.
Κάναμε πολλά, μαζί μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα.
Πηγή: tromaktiko.blogspot


Σχόλια