ΝΔ: Η Γαλλία δεν είναι μόνο το θύμα αυτής της επίθεσης μίσους, βαρβαρότητας και απανθρωπιάς

ΝΔ: Η Γαλλία δεν είναι μόνο το θύμα αυτής της επίθεσης μίσους, βαρβαρότητας και απανθρωπιάς

Έκτακτη σύσκεψη της Ομάδας Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Κεντρικά γραφεία του Κόμματος στη Λ. Συγγρού, έπειτα από εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη

«Η Νέα Δημοκρατία και η Κοινοβουλευτική της Ομάδα συμπαρίστανται ολόθερμα στο Γαλλικό λαό για το αποτρόπαιο τρομοκρατικό πλήγμα που δέχθηκε.

Ζούμε συνθήκες τυφλού τρομοκρατικού πολέμου κατά αθώων πολιτών, κατά της ελευθερίας και της Δημοκρατίας, κατά, τελικά, της ανοιχτής κοινωνίας.

Η Γαλλία δεν είναι μόνο το θύμα αυτής της επίθεσης μίσους, βαρβαρότητας και απανθρωπιάς. Είναι και το σύμβολο ενός τρόπου ζωής που αποτελεί κατάκτηση για κάθε άνθρωπο.

Η ανοιχτή κοινωνία και οι ευρωπαϊκές αξίες της ελευθερίας, της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ο πραγματικός στόχος και εχθρός αυτού του άνανδρου σκοταδισμού.

Η Δημοκρατία όμως οφείλει να είναι μαχόμενη. Και σε αυτή τη μάχη που δίνει η Δημοκρατία, όπως υπαγορεύει η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, είμαστε όλοι δίπλα στη Γαλλία, είμαστε όλοι ένα με τη Γαλλία!».Σχόλια