ΝΔ: Καλοδεχούμενες οι εκλογές

ΝΔ: Καλοδεχούμενες οι εκλογές

Απολύτως έτοιμη για τις εκλογές, τις οποίες εκτιμά ότι θα κερδίσει, δηλώνει η Νέα Δημοκρατία, με κύκλους της λεωφόρου Συγγρού να αναφέρουν ότι οι εκλογές «που ο κ. Τσίπρας προκάλεσε μέσα στον πανικό του, είναι καλοδεχούμενες, για να απαλλαγεί η χώρα από μια ανίκανη κυβέρνηση, αποτυχημένη σε όλους τους τομείς, από ένα κόμμα συνιστωσών που ασχολείται μόνο με το κομματικό συμφέρον και αδιαφορεί για τη χώρα και το λαό».

Οι ίδιοι κύκλοι χρεώνουν πολιτικό τυχοδιωκτισμό στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, ενώ υπογραμμίζουν ότι «ουδέποτε στο παρελθόν στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, υπήρξε τόσο μεγάλη συνεννόηση και στήριξη από αντιπολίτευση, προκειμένου να σωθεί η χώρα».

«Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι με πρόσχημα την απώλεια της δεδηλωμένης, που όμως ουδέποτε διαπιστώθηκε μέσα στη Βουλή όπως ορίζει το Σύνταγμα, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να πάει τη χώρα σε εκλογές με μεγάλη βιασύνη και μέσα στο κατακαλόκαιρο, για να μην προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες το βάρος του τρίτου μνημονίου, που έφεραν οι Τσίπρας – Καμμένος», σημειώνουν ακόμη οι πηγές της ΝΔ.Σχόλια