ΝΔ: Ο Τσίπρας κάνει λογοκλοπή – Ο όρος «νέα Μεταπολίτευση» είναι του Μητσοτάκη

ΝΔ: Ο Τσίπρας κάνει λογοκλοπή – Ο όρος «νέα Μεταπολίτευση» είναι του Μητσοτάκη

Κατηγορίες εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, για λογοκλοπή. Συγκερκιμένα, οι κατηγορίες αναφέρουν πως  οι έννοιες «νέα Μεταπολίτευση» και «Ελλάδα του 2021» έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραθέτει και τις σχετικές αναφορές, αποδεικνύοντας τους ισχυρισμούς της.

«Ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας χρησιμοποίησε τις έννοιες »νέα Μεταπολίτευση» και »Ελλάδα του 2021»», αναφέρει, αρχικά και τονίζει στη συνέχεια:
«Και οι δυο αυτές έννοιες αποτέλεσαν τα βασικά μηνύματα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος, τον περασμένο Απρίλιο»

«Ο κ. Τσίπρας μπορεί να είναι ικανός στη λογοκλοπή, αλλά είναι ανίκανος να υπηρετήσει προς όφελος των πολιτών και της πατρίδας αυτές τις έννοιες, λόγω της ανικανότητας, της ιδεοληψίας και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού που τον διακρίνει», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ, παραθετοντας τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη.Σχόλια