ΝΔ: Τα σημερινά «γενέθλια» της κυβέρνησης έχουν γίνει μνημόσυνο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος

ΝΔ: Τα σημερινά «γενέθλια» της κυβέρνησης έχουν γίνει μνημόσυνο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος

Στα «γενέθλια» της δεύτερης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δεύτερη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «Τα σημερινά “γενέθλια” έχουν γίνει μνημόσυνο του δήθεν “ηθικού πλεονεκτήματος”».

Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος, συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και τα γενέθλια της δεύτερης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και όμως η Κουμουνδούρου δεν έχει ακουστεί.

«Προφανώς ακόμα και για τους ίδιους, η σημερινή ημέρα δεν είναι επέτειος μνήμης, αλλά ημέρα λήθης και θλίψης» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Προσπαθούν να ξεχάσουν τι έλεγαν πριν και τι έκαναν μετά. Προσπαθούν, με τη σιωπή τους, να ξεχάσει και η κοινωνία τα λόγια, τα έργα και τις ημέρες τους. Ματαιοπονούν. Τα σημερινά “γενέθλια” έχουν γίνει μνημόσυνο του δήθεν “ηθικού πλεονεκτήματος’’. Απόδειξη, το θέμα του διαγωνισμού παρωδία, του διαγωνισμού οπερέτα, που έχει γίνει μπούμερανγκ, αν όχι Βατερλό για την Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου – Παππά», επεσήμανε κλείνοντας ο κ. Κουμουτσάκος.Σχόλια