Νέα διάψευση του υπ. Εθν. Άμυνας για τις πτήσεις του Καμμένου με το ελικόπτερο

Νέα διάψευση του υπ. Εθν. Άμυνας για τις πτήσεις του Καμμένου με το ελικόπτερο

Νέα ανακοίνωση στην οποία διαψεύδεται εκ νέου ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, χρησιμοποιεί ελικόπτερο για τις μετακινήσεις τους εντός Αττικής, εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ωστόσο, η νέα ανακοίνωση αντί να ξεκαθαρίζει την κατάσταση δημιουργεί μάλλον περισσότερα ερωτήματα, καθώς ενώ η πρώτη σχετική ανακοίνωση έκανε αναφορά σε «πτήση», η δεύτερη χρησιμοποιεί πληθυντικό αριθμό, δηλαδή «πτήσεις».

Δείτε τις δύο ανακοινώσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

Την Παρασκευή:

«Δημοσιεύματα που φέρουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να μεταβαίνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ψευδή, συκοφαντικά και έχουν μοναδικό σκοπό να ρίξουν «λάσπη στον ανεμιστήρα».
Το ελικοδρόμιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται από το Νοέμβριο του 2004.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη με ελικόπτερο στις 14 Οκτωβρίου 2015-συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ-στην Φρεγάτα «Σπέτσαι» που έπλεε καταμεσής του Αιγαίου για εκπαιδευτικές βολές του Ναυτικού».

Τη Δευτέρα:

«Επειδή ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται, επαναλαμβάνουμε: Ουδέποτε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε ελικόπτερο για την μετάβασή του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την Σχολή Ευελπίδων ή άλλες περιοχές της Αττικής. Οι συνεχιζόμενες αναφορές είναι ψευδείς, συκοφαντικές και εκ του πονηρού.

Οι πτήσεις των ελικοπτέρων που χρησιμοποίησε για υπηρεσιακούς και μόνο λόγους, για τη μετάβασή του σε απομακρυσμένες περιοχές ή σε πεδία ασκήσεων, είναι καταγεγραμμένες σε επίσημα βιβλία πτήσεων».Σχόλια