Νέα κτηνωδία των τζιχαντιστών: Σταύρωσαν και ακρωτηρίασαν άνδρα ως «συνεργάτη του εχθρού»

Νέα κτηνωδία των τζιχαντιστών: Σταύρωσαν και ακρωτηρίασαν άνδρα ως «συνεργάτη του εχθρού»

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλούν για άλλη μία φορά οι τζιχαντιστές με τη βαρβαρότητα των πράξεών τους, με νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στο οποίο παρουσιάζεται η αποτροπιαστική εκτέλεση ενός ομήρου, με μια νέα, απάνθρωπη «μέθοδο».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στο διάρκειας τεσσάρων λεπτών βίντεο, φαίνεται ένας άνδρας που αφού εξομολογείται τα «εγκλήματά» του κατά του Ισλαμικού Κράτους, δένεται από άνδρες του Χαλιφάτου σε ένα σταυρό. Στη συνέχεια, ένας μαχητής του ΙΚ τον ακρωτηριάζει, κόβοντάς του το ένα χέρι και το ένα πόδι, και τον εγκαταλείπει αβοήθητο να ξεψυχήσει στη μέση της ερήμου.

Το υλικό τιτλοφορείται «Αποτρέποντας τους κατασκόπους 1», και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, αποτελεί το πρώτο από μια σειρά τεσσάρων βίντεο-εκτελέσεων «κατασκόπων» στις οποίες προχώρησε η οργάνωση.

Η δολοφονία αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά από ένα ακόμη βίντεο που διέρρευσε νωρίτερα στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει τον αποκεφαλισμό ενός Κούρδου ομήρου σε αντίποινα για την πτώση της πόλης – κλειδί Τελ Αμπιάντ.Σχόλια