Νέα σημεία πολιτισμού στην πόλη Πεζόδρομος Βουκουρεστίου – Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών –  Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

Νέα σημεία πολιτισμού στην πόλη Πεζόδρομος Βουκουρεστίου – Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων επιδιώκοντας να χαρίσει μία νέα μουσική πνοή στην πόλη δημιουργεί ένα «νοητό τρίγωνο», Πεζόδρομος Βουκουρεστίου – Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, που θα αποτελέσουν κεντρικά σημεία συνάντησης της Big Band, της Συμφωνικής Ορχήστρας, της Χορωδίας και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Τα νέα μουσικά σημεία της πόλης θα μετατραπούν σε μία εναλλακτική σκηνή και σε συνδυασμό με τις μουσικές διαδρομές στις γειτονιές, ο Οργανισμός ενισχύει την καθημερινή καλοκαιρινή ψυχαγωγία των Αθηναίων με πρωταγωνιστές τα Μουσικά του Σύνολα.

Ο νέος κύκλος συναυλιών, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, ξεκινά με τη συναυλία της Big Band την Παρασκευή 22 Μαΐου στη 1μ.μ. στον Πεζόδρομο Βουκουρεστίου.


Σχόλια