Νεαρή Μαροκινή προσπάθησε να περάσει στην Ισπανία το 8χρονο παιδί της μέσα σε βαλιτσάκι!

Νεαρή Μαροκινή προσπάθησε να περάσει στην Ισπανία το 8χρονο παιδί της μέσα σε βαλιτσάκι!

Κυριολεκτικά άφωνοι έμειναν οι υπεύθυνοι Ασφαλείας σε συνοριακό φυλάκιο της ισπανικής πόλης Ceuta που συνορεύει με το Μαρόκο, όταν μέσα σε μια μικρή βαλίτσα 19χρονης κοπέλας εντόπισαν ένα οκτάχρονο αγόρι.

Η νεαρή κοπέλα κίνησε εξ αρχής τις υποψίες των Ισπανών Αστυνομικών εξ αιτίας της μεγάλης της νευρικότητας, κάτι που τους έκανε να πιστέψουν πως πιθανόν να μετέφερε ναρκωτικά. Όταν ωστόσο πέρασαν τη συγκεκριμένη αποσκευή από το μηχάνημα ακτίνων Χ, έκπληκτοι είδαν το… περίγραμμα ενός μικρού παιδιού, το οποίο βρισκόταν στριμωγμένο εκεί μέσα και μάλιστα χωρίς αέρα να αναπνεύσει.

Boy-stashed-in-suitcase

Αμέσως άνοιξαν τη βαλίτσα και ο οκτάχρονος πιτσιρικάς πετάχτηκε από μέσα λέγοντας στους «παγωμένους» αξιωματικούς, «γειά σας, με λένε Αμπού».

Boy-stashed-in-suitcase (1)

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ λίγο αργότερα οι ισπανικές Αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη ενός άνδρα από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος φέρεται να είναι και ο πατέρας του… Αμπού.

Όπως δήλωσαν οι αξιωματικοί, η ζωή του παιδιού διέτρεχε άμεσο κίνδυνο, καθώς ο θάνατος λόγω έλλειψης αέρα ήταν απλά θέμα λίγων λεπτών.

 Σχόλια