Νέες αποκαλύψεις Ζήγρα για Άκη για το «πάρτι» των εξοπλιστικών (video)

Νέες αποκαλύψεις Ζήγρα για Άκη για το «πάρτι» των εξοπλιστικών (video)

Έσπασε την ομερτά και αποκάλυψε το σκάνδαλο διαφθοράς και τις μίζες εκατομμυρίων στα εξοπλιστικά προγράμματα. Έδωσε ονόματα και αριθμούς λογαριασμών. Περιέγραψε πως μεταφερόταν το μαύρο χρήμα σε σακούλες και βαλίτσες. Ο Νίκος Ζήγρας, ο ξάδερφος και πάλαι πότε άνθρωπος εμπιστοσύνης του Άκη Τσοχατζόπουλου, μίλησε αποκλειστικά στη νέα εκπομπή του Alpha «Checkpoint Alpha» και στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό και προχώρησε σε επιπλέον  αποκαλύψεις για την υπόθεση των εξοπλιστικών.

Ο ξάδερφος του πρώην υπουργού ο οποίος μετέφερε με βαλίτσες το «μαύρο» χρήμα υποστήριξε ότι οι μίζες είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας  και ότι δεν είναι μόνο η υπόθεση των ρωσικών πυραύλων που δόθηκαν μίζες  -για την οποία καταδικάστηκε ο  Άκης Τσοχατζόπουλος  αλλά και μια σειρά άλλων δέκα εξοπλιστικών προγραμμάτων.

«Ο Άκης πρέπει τώρα να μιλήσει που η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και διαπραγματεύεται και να πει από ποιες γερμανικές εταιρείες πήρε τις μίζες για τα εξοπλιστικά». Επίσης άφησε αιχμές πως ο Άκης είχε στήσει ένα τεράστιο φαγοπότι που κορυφώθηκε στο υπουργείο Άμυνας. Είχε μια ομάδα που έπαιρνε μαζί του από υπουργείο σε υπουργείο.  «Ο Τσοχατζόπουλος πήρε την αφρόκρεμα από τις μίζες. Όλα αυτά τα προγράμματα έχουν αφήσει ουρές. Ουρές για τους επόμενους και τους μεθεπόμενους υπουργούς Άμυνας», τόνισε.

Ερωτηθείς ο κ. Ζήγρας για το αν μπορεί να γνώριζε ο Μέγαρο Μαξίμου, για τις κινήσεις του Άκη, απάντησε «Είναι μία απάντηση που δεν μπορώ να την δώσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Δείτε ολόκληρη την εκπομπήΣχόλια