Νεκρός σε χαντάκι ο επιχειρηματίας Γιώργος Γερμανός

Νεκρός σε χαντάκι ο επιχειρηματίας Γιώργος Γερμανός

Νεκρός ανασύρθηκε σε επαρχιακό δρόμο στο βουνό της Οίτης στη Στερεά Ελλάδα, ο 66χρονος Γιώργος Γερμανός, αδελφός του επίσης επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, ιδρυτή της ομώνυμης αλυσίδας και των Public.

Ο 66χρονος ήταν μέλος μιας ομάδας κυνηγών αγριογούρουνου. Ο ίδιος και οι φίλοι του κινήθηκαν με αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές, από την Παύλιανη Φθιώτιδας μέχρι τα Καστέλια της Φωκίδας.

Στις 5.45 τα ξημερώματα χάθηκαν τα ίχνη του και οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν στο κινητό τηλέφωνο, χωρίς όμως να παίρνουν απάντηση.

Λίγο αργότερα εντόπισαν το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Αποστολιάς – Παύλιανης, λίγο μετά τα Καστέλια της Φωκίδας και τον οδηγό πεσμένο στην πλάγια και βαριά τραυματισμένο.

Οι κυνηγοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε λίγο αργότερα από την Λαμία.

Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λαμίας ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή και όταν έφτασε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Σχόλια