Νέο φρικιαστικό βίντεο από ISIS: Κάντε πόλεμο στη Γαλλία – Δηλητηριάστε το νερό τους

Νέο φρικιαστικό βίντεο από ISIS: Κάντε πόλεμο στη Γαλλία – Δηλητηριάστε το νερό τους

Σαν να μην έφτανε το θανατηφόρο χτύπημα που δέχθηκε χθες βράδυ η γαλλική πρωτεύουσα, φαίνεται πως το Ισλαμικό κράτος θέλει να τεντώσει ακόμη περισσότερο το σκοινί , ακολουθώντας μια γραμμή ιδιαίτερα προκλητική .

Μετά την παρέμβαση των Ισλαμιστών που εν μέσων πλην σαφώς αναλαμβάνουν την ευθύνη του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Γαλλία, σήμερα δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο το οποίο η τζιχαντιστική οργάνωση ISIS προτρέπει τους μουσουλμάνους που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Συρία να κάνουν ιερό πόλεμο και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στη Γαλλία.

«Έχετε πάρει εντολή να πολεμήσετε τους απίστους όπου τους βρίσκετε –τί περιμένετε λοιπόν; Υπάρχουν όπλα και αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα και στόχοι που μπορούν να πληγούν», δηλώνει ένας μαχητής του Ισλαμικού Κράτους στο βίντεο αυτό, ενώ βρίσκεται περιτριγυρισμένος από άλλους μαχητές.

«Υπάρχουν όλα τα δηλητήρια, επομένως δηλητηριάστε το νερό και το φαγητό τουλάχιστον ενός από τους εχθρούς του Αλλάχ», προσθέτει.

Νωρίτερα η ιστοσελίδα του ινστιτούτου Site έγραψε ότι μήνυμα των τζιχαντιστών προειδοποιεί και για νέες επιθέσεις μετά τις χθεσινές στο Παρίσι.

«Μετά το Παρίσι θα έρθει η σειρά της Ρώμης, του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον», λέγεται πως αναφέρει το μήνυμα και συμπληρώνει: «Να θυμάστε, να θυμάστε την 14η Νοεμβρίου. Δε θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την ημέρα όπως την 11η Σεπτεμβρίου».

Την ίδια στιγμή, οι συντάκτες του μηνύματος επισημαίνουν: «Η Γαλλία στέλνει μαχητικά στη Συρία, βομβαρδίζει παιδιά και ηλικιωμένους. Σήμερα πίνει από το ίδιο ποτήρι».

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα δεν είναι λίγοι όσοι αναρτούν στο Twitter μηνύματα υποστήριξης σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από το μακελειό.Σχόλια