Νέο σκάνδαλο στην Κυβέρνηση: Ποιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ… ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο ευρώ;

Νέο σκάνδαλο στην Κυβέρνηση: Ποιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ… ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο ευρώ;

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, αφού υπουργός φέρεται να δήλωσε, λίγο πριν από τις εκλογές, στην εφορία ένα εκατομμύριο ευρώ αν και θα έπρεπε να το είχε κάνει πριν από τρία χρόνια.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως και στη Βουλή ωστόσο, τηρούν σιγήν ιχθύος ενώ το θέμα αναμένεται να ανοίξει στην αρμόδια επιτροπή τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί πως ο πρώτος υπουργός, ο οποίος είχε παραδεχθεί πως δεν δήλωσε πώληση μετοχών που είχε στην κατοχή του, είναι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ποιος είναι όμως ο έτερος υπουργός, ο οποίος παρέλειψε για τρία(!) ολόκληρα χρόνια να δηλώσει ένα εκταομμύρια ευρώ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος παραμένει στη σκιά, δημιουργώντας ακόμη έναν ισχυρό… πονοκέφαλο στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παρακολουθεί… κωλοτούμπες και σκάνδαλα σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα.

Ο συγκεκριμένος υπουργός δήλωσε με συμπληρωματική φορολογική δήλωση, λίγο πριν από τις εκλογές, ένα εκατομμύριο ευρώ, αν και θα έπρεπε να το είχε κάνει τρία χρόνια πριν. Μια γραμμή πληροφόρησης αναφέρει ότι πρόκειται για υπουργό που σχετίζεται με οικονομικό χαρτοφυλάκιο.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πολλά, με ένα από αυτά να πηγάζει από την ετεροχρονισμένη αντίδραση του ανθρώπου, ο οποίος με τη σιωπή του δεν ακολούθησε καν το παράδειγμα Φλαμπουράρη. Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστορία αυτή δεν άνοιξε από πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης, αλλά εντοπίστηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής.

«Δεν έχω εγώ εκκρεμότητες με την εφορία»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ερωτηθείς σχετικά με το θέμα ο Αλέξης Μητρόπουλος αρνήθηκε ότι είναι ένας από τους δύο βουλευτές που έχουν εκκρεμότητες με την εφορία.

Ερώτηση αναμένεται να καταθέσει στον Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Νικολόπουλος

O Νίκος Νικολόπουλος συνεχίζει να προκαλεί πονοκέφαλο στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, αφού λίγες ώρες μετά την την ανακοίνωση της πρόθεσής του να καταψηφίσει ορισμένες από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, επεσήμανε πως θα καταθέσει ερώτηση στον πρωθυπουργό για τον… εκατομμυριούχο Υπουργό.

«Στη βάση των συνεργειών ως ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος θα συμφωνούμε κατά περίπτωση» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στο ΒΗΜΑFM και εξήγγειλε ότι θα καταθέσει ερώτηση προς τον πρωθυπουργό ζητώντας του, όπως είπε χαρακτηριστικά,Σχόλια