Νικολόπουλος: Οι αποφάσεις μου δεν θα καθορίζονται πλέον από τις αποφάσεις του Πάνου Καμμένου

Νικολόπουλος: Οι αποφάσεις μου δεν θα καθορίζονται πλέον από τις αποφάσεις του Πάνου Καμμένου

Μένει, τουλάχιστον για την ώρα, στους ΑΝΕΛ, ο Νίκος Νικολόπουλος, όπως δήλωσε σήμερα, Τρίτη, σε συνέντευξη Τύπου, αφήνοντας ορθάνοιχτο ωστόσο το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο!

 Ο ίδιος όπως τόνισε δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ τη δεδομένη χρονική στιγμή δηλώνοντας πως στηρίζει την κυβέρνηση αλλά παράλληλα… ελέγχει την εξουσία

nikolo

«To χριστιανοδημοκρατικό κόμμα είναι το τελευταίο ανάχωμα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, δεξιές ή αριστερές. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ μόνο ως ανεξάρτητοι και ισότιμοι εταίροι, χωρίς ανταλλάγματα. Θα στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά θα ελέγχουμε την εξουσία. Η χώρα δεν πρέπει να αφεθεί στα χέρια των δραχμολάγνων, ούτε στα χέρια αυτών που θέλουν το σχέδιο Σόιμπλε. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει φοβικά τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Μέχρι νεοτέρας παραμένω στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ χωρίς ωστόσο να με δεσμεύουν οι αποφάσεις του Πάνου Καμμένου», τόνισε ο βουλευτής ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως:

«H ΝΔ είναι μεταλλαγμένη. Αποτελείται από πρόσωπα και δομές που έχουν κουράσει. Έχουν διαχειριστεί την εξουσία με αρνητικά αποτελέσματα για τον λαό τα τελευταία χρόνια. Αφού η ΝΔ επανέλθει σ τις ιδεολογικές ρίζες που ξεκίνησε και κάνει την υπέρβαση για να μην εκφράζει ακροδεξιές λογικές, τότε θα γίνουν αξιόπιστοι και ειλικρινείς συνομιλητές και ίσως συζητήσουμε για συνεργασία»

nikolo1

 Σχόλια