Νίκος Νικολόπουλος: Ζητώ την παραίτηση Σταθάκη

Την παραίτηση του Γιώργου Σταθάκη ζήτησε ο  Νίκος Νικολόπουλος, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε χθες και τις δηλώσεις του πρώτου για το αδήλωτο εκατομμύριο.

Ο Βουλευτής Αχαΐας, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε προς τον Πρωθυπουργό για το ζήτημα των πόθεν έσχες των δύο υπουργών, είπε στους δημοσιογράφους: «Την ώρα που oι βουλευτές καλούμαστε να ψηφίσουμε, κυριολεκτικά με το μαχαίρι στο λαιμό, το νέο, πολυνομοσχέδιο, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να υπονομεύει το ηθικό πλεονέκτημα της συγκυβέρνησης αλλά και αυτό του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Ως ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να δώσει εντολή ώστε να δοθούν τα Πόθεν Έσχες όλων μας, στο φως της δημοσιότητας.
Πρέπει να δοθούν, εδώ και τώρα, ξεκάθαρες απαντήσεις για το μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα των δύο ξεχασιάρηδων υπουργών και,  εφόσον υπάρχει ζήτημα, νομικό ή ηθικό, ο πρωθυπουργός να ζητήσει άμεσα τις παραιτήσεις τους.

Επειδή εγώ δικαιούμαι να πω ότι εάν είχα ξεχάσει να δηλώσω 1εκ. θα είχα ήδη παραιτηθεί, απαιτώ από τους δύο ξεχασιάρηδες υπουργούς καθώς και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πράξουν τα δέοντα προκειμένου να διαφυλάξουμε  το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης. Τα ηθικά ζητήματα δεν είναι δεξιά ή αριστερά. Είναι για όλους ίδια. Είτε ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ είτε στους ΑΝΕΛ».Σχόλια