Ο Γεωργιάδης για Πολάκη, Τσίπρα και Ευγενία (βίντεο)

Ο Γεωργιάδης για Πολάκη, Τσίπρα και Ευγενία (βίντεο)

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» στην τηλεόραση του «Ε».

Ο κ. Γεωργιάδης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ναταλία Γερμανού και τον Πέτρο Κουσουλό.

Ερωτηθείς για την κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει καμία υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ. Στην Ελλάδα έχουμε θεσμούς, επειδή το λέει ο Πολάκης έχουμε σκάνδαλο; Δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη. Λέτε να υπάρχει ένα τέτοιο τρομερό σκάνδαλο και να μην έχει ασκηθεί εδώ και έναν χρόνο καμία δίωξη; Μέχρι να καταλήξει η Δικαιοσύνη ότι υπάρχει σκάνδαλο, τότε θα πούμε ότι υπάρχει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σκάνδαλο» ανέφερε μεταξύ άλλων για την κόντρα που είχε με τον κ. Πολάκη στη Βουλή.

Υπενθυμίζουμε όσα είχαν γίνει στη Βουλή

«Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια, γιατί εμένα δεν με βαστά κανένας. Εσένα σε βαστούν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον να διορίσουν σε βαστούν» είπε ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την οργή του κ. Γεωργιάδη.

«Καταρχάς θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου. Εγώ θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σας και να τα φέρετε στο δικαστήριο.  Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία όμως το κατάλαβες; Το κατάλαβες ψεύτη; Θρασύδειλε απατεώνα» απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Νομίζει ότι μπορεί να ασχημονεί και να κρύβεται στο μουστάκι, από εμένα όμως δεν κρύβεσαι Πολάκη».

Σας απασχολεί η γνώμη του κόσμου; «Με απασχολεί φυσικά, τον κάθε πολιτικό τον απασχολεί» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των πολιτών.

«Ο Τσίπρας είναι παθολογικός ψεύτης»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης και για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, τον οποίο μάλιστα κατηγόρησε ότι ψεύδεται ποαθολογικά. «Ο Τσίπρας έχει την τεχνική δυνατότητα να μιλήσει με τους Rothschild για ένα τέτοιο θέμα;» ρώτησε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει προηγούμενος πρωθυπουργός που να πήγε κρυφά ταξίδι με το αεροσκάφος. Ο Τσίπρας είναι παθολογικός ψεύτης».

«Καμαρώνω την Ευγενία»

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε και για τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου. «Η Ευγενία είναι ένα πάρα πολύ απλό και καλό παιδί. Προσπαθεί και εκείνη πάρα πολύ γιατί οι εποχές για όλους είναι δύσκολες. Την καμαρώνω. Είναι πολύ υποστηρικτική. Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, η Ευγενία το έχει πληρώσει, όπως και όλη η οικογένειά μου, για αυτό και εκνευρίστηκα πάρα πολύ και εκείνη την ημέρα με τον κ. Πολάκη» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του κ. Γεωργιάδη στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»:Σχόλια