Ο «κολλητός» του Αντ. Σαμαρά στο Μαξίμου

Ο «κολλητός» του Αντ. Σαμαρά στο Μαξίμου

Λεπτά…αγωνίας έως ότου εισέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου πέρασε ο επιχειρηματίας , Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Οι λόγοι παρουσίας του κ. Κωνσταντακόπουλου στο Μαξίμου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι, ωστόσο το προκαλεί εντύπωση καθώς η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου «φωτογραφιζόταν»  ως κολλητή με εκείνη του τέως πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Τελικά, από ότι φαίνεται η πολιτική και η επιχειρηματικότητα ….ενώνει.

Ποιος είναι ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος

Ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του Ecole Hôtelière de Lausanne και προέρχεται από επιχειρηματική οικογένεια, καθότι είναι γιος του αείμνηστου Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, η αλλιώς «καπετάν» Bασίλη, ο αποκαλούμενος βασιλιάς των containers.

H παρακαταθήκη που άφησε ο Bασίλης Κωνσταντακόπουλος στα παιδιά του είναι μεγάλη και σήμερα ο γιος του  Αχιλλέας διαχειρίζεται την τεράστια επένδυση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του και «επιμένοντας Ελληνικά» παρά την ύφεση και το αφιλόξενο επιχειρηματικά περιβάλλον με αστείρευτη αγάπη για την πατρίδα του. Ό κ. Κωνσταντακόπουλος συνεχίζει να προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να δίνει χιλιάδες θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας. Το Costa Navarino αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα brand names στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και «κινεί» ολόκληρη την τοπική οικονομία της Μεσσηνίας.

Επιπλέον ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος  είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος  της ΚΟΣΤΑΤΕΡΑ Α.Τ.Ο.Ε.Ε. (Εταιρεία επενδύσεων, συμμετοχών και ανάπτυξης ακινήτων) και Αντιπρόεδρος της ΓΕΩΕΛΛΑΣ ΑΜΜΑΕ (εξόρυξη και επεξεργασία βιομηχανικών ορυκτών).

 

 Σχόλια