Ο Νίκος Χατζηνικολάου κεντρικός παρουσιαστής στις ειδήσεις του Αντ1

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κεντρικός παρουσιαστής στις ειδήσεις του Αντ1

Αλλάζει εκ βάθρων ο ανταγωνισμός στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, καθώς επιστρέφει στην παρουσίαση ο Νίκος Χατζηνικολαου μετά από εξήμισι ολόκληρα χρόνια (με το κλείσιμο του Alter). Ο δημοφιλής δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει την «ολική επαναφορά» στην τηλεοπτική ενημέρωση και να μην περιοριστεί σε ρόλο σχολιαστή, όπως έκανε τα τρία τελευταία χρόνια στο Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi.gr αύριο, αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξή του στο δυναμικό του Αντέννα, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συζητήσεις που είχε με την οικογένεια Κυριακού -και ειδικότερα με τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Θοδωρή Κυριακού. Στην προσέγγιση κομβικό ρόλο έπαιξε ο Τζόνι Καλημέρης, ο ποίος συνδέεται με παλαιά φιλία και κουμπαριά με τον κ. Χατζηνικολάου.

Όπως γράψαμε και προ ημερών η ιδιοκτησία του σταθμού θορυβήθηκε από την καταβύθιση των ειδήσεων, μετά τη μετακίνησή τους στη ζώνη των επτά χωρίς υποστήριξη από κάποιο πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Αποφασίστηκε, λοιπόν, πρώτον να αλλάξει άρδην η πυραμίδα του ενημερωτικού τομέα (Γιάννης Μιχελάκης και Στράτος Μπαλής), δεύτερον να τοποθετηθεί ως lead in του δελτίου η σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» και τρίτον να ανατεθεί στον Νίκο Χατζηνικολάου η παρουσίασή του.

 Σχόλια