Ο Ομπάμα στηρίζει την Κλίντον για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών

Ο Ομπάμα στηρίζει την Κλίντον για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών

Τη στήριξή του στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών εξέφρασε ο πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, εν όψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Αναφερόμενος στην κ. Κλίντον, ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε ότι «δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ποτέ κάποιο πρόσωπο που να είχε περισσότερα προσόντα για να αναλάβει αυτό το αξίωμα».

Ο κ. Ομπάμα πρόσθεσε ότι «είμαι μαζί της (…) αδημονώ να βγω εκεί έξω και να συμμετάσχω στην προεκλογική εκστρατεία μαζί με τη Χίλαρι».

«Ξέρω πόσο δύσκολη μπορεί να είναι αυτή η δουλειά, για αυτό γνωρίζω ότι η Χίλαρι θα ήταν τόσο καλή σε αυτή», δήλωσε ακόμη ο κ. Ομπάμα, σε βίντεο που ανήρτησε η προεκλογική εκστρατεία της κ. Κλίντον.

Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Δημοκρατικό Κόμμα, ο κ. Ομπάμα αναμένεται να πάρει μέρος σε προεκλογικές εκδηλώσεις της κ. Κλίντον την επόμενη εβδομάδα στο Ουισκόνσιν.

Από την πλευρά της, η πρώην υπουργός Εξωτερικών, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, σημειώνοντας πως η στήριξη του κ. Ομπάμα σημαίνει «τόσα πολλά» και «τη χαροποιεί αφάνταστα».

 

 Σχόλια