Εμπρηστικές δηλώσεις και πρωτοφανής επίθεση Θεοδωράκη κατά των βουλευτών της Αριστεράς (VIDEO)

Εμπρηστικές δηλώσεις και πρωτοφανής επίθεση Θεοδωράκη κατά των βουλευτών της Αριστεράς (VIDEO)

Απρόκλητη επίθεση άνευ προηγουμένου εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκαλώντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κομματικοδίαιτους και ανεπάγγελτους, κάτι που, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της κυβερνητικής πτέρυγας ενώ σε εξαιρετικά υψηλοί τόνοι επικράτησαν επί πολλή ώρα στον χώρο του Κοινοβουλίου.

Κυριολεκτικά εξοργισμένοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκαν από τα έδρανα και άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα ενώ η συμπεριφορά του προέδρου του Ποταμιού εξακολούθησε να είναι κυριολεκτικά εμπρηστική:

«Μπορώ να σας κάνω δώρο έναν τόμο από τις ύβρεις που εκτοξεύουν καθημερινά εναντίον μου οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι σας» συμπλήρωσε κάτι που πυροδότησε ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις, καθώς οι συγκεκριμένες κατηγορίες εξαπολύθηκαν από άτομο για το οποίο οι στενοί του δεσμοί με κέντρα εξουσίας του Τύπου είναι κάτι περισσότερο από γνωστοί.

Όρθιος επί πολλή ώρα ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς φώναζε, ενώ ο Προεδρεύων Αλέξης Μητρόπουλος ζητούσε να σταματήσουν οι προσωπικές αναφορές. Η Άννα Βαγενά προχώρησε προς το βήμα, ενώ και ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης διαμαρτυρήθηκε.

«Δεν ζούσατε ποτέ από τα χέρια σας. Ήσασταν πάντα στην μισθοδοσία του κόμματος. Κομματικοί υπάλληλοι που πλήρωνε το κράτος. Και τώρα πια κυβερνητικοί υπάλληλοι», είπε ο Στ. Θεοδωράκης.

Υποστήριξε ακόμη ότι «οι αρνητές της πραγματικότητας, οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί λαϊκιστές πρέπει την Κυριακή να ηττηθούν και θα ηττηθούν!».

Στις ύβρεις του Σταύρου Θεοδωράκη απάντησε τόσο η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και ο Νίκος Βούτσης ο οποίος, μιλώντας «εξ ονόματος» όλων των βουλευτών της Αριστεράς, στηλίτευσε με τον πλέον ευθύ τρόπο την έξω από κάθε ηθικό πολιτικό κώδικα συμπεριφορά του ενώ, προχώρησε σε αντεπίθεση του υπενθύμισε πως «η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και πως η συνολική πορεία του Σταύρου Θεοδωράκη είναι γνωστή στους πάντες».Σχόλια