Οι τελευταίες φωτό του Παναγιώτη Ραφαήλ πριν το ταξίδι ζωής στη Βοστώνη

Οι τελευταίες φωτό του Παναγιώτη Ραφαήλ πριν το ταξίδι ζωής στη Βοστώνη

Λίγο πριν ταξιδέψει για να συναντήσει την ελπίδα, με σύμμαχο την κοινωνία και την αμέριστη υποστήριξή της, ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ πέρασε κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Το πιο γλυκό πλασματάκι!!! Ο μικρούλης Παναγιώτης Ραφαηλ με τους υπέροχους γονείς του και την γιαγιά του! Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε σήμερα κοντά τους στη Χαλκίδα λόγω της γιορτής αγάπης που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Χαλκίδας , όπου και τραγούδησε ο Λευτέρης !
Την αγάπη μας και την προσευχή μας για τον μικρό ήρωα Παναγιώτη Ραφαηλ!!!

Μοναδικές συγκινητικές στιγμές, βίωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Λευτέρης Πανταζής, όταν βρέθηκε στο σπίτι του μικρού πρωταθλητή της ζωής, Παναγιώτη Ραφαήλ, που σε λίγες μέρες θα αναχωρήσει για το ταξίδι ζωής στη Βοστώνη!

Οι γονείς του μικρού ήρωα, Γιώργος και Ρία , υποδέχτηκαν τον δημοφιλή τραγουδιστή στην οικία τους στην Χαλκίδα, με τον Παναγιώτη Ραφαήλ, να του χαρίζει το πιο μεγάλο του χαμόγελο! Με αφορμή το «Panagiotakis Smile Party» που διοργάνωσε την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Χαλκίς», Φοίβος Μορίδες, ο Λευτέρης Πανταζής, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να τραγουδήσει για τον Παναγιώτη Ραφαήλ, και η φωνή του να γίνει σύμμαχος στο ταξίδι του, μαζί με την τεράστια αγάπη του κόσμου.

«Ότι πιο συγκινητικό έχω ζήσει !!!
Καλή δύναμη μικρούλη μου Παναγιώτη Ραφαήλ! Όλα θα πάνε καλά στη Βοστώνη!!!Το χαμόγελο σου μου έδωσε μεγάλη δύναμη», έγραψε ο Λευτέρης Πανταζής στο Facebook!

Σχόλια