Όλγα Γεροβασίλη: Καθαρές εξηγήσεις για το πόθεν έσχες του Κυρ. Μητσοτάκη

Όλγα Γεροβασίλη: Καθαρές εξηγήσεις για το πόθεν έσχες του Κυρ. Μητσοτάκη

«Καθαρές εξηγήσεις» από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πόθεν έσχες του, ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Στ. Παπασταύρου, είχε συνεργασία με την σύζυγο του σημερινού προέδρου της Ν.Δ., ενώ στον πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν αναφέρεται η εταιρεία στην οποία συμμετέχει η σύζυγος του.

«Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να δώσει καθαρές εξηγήσεις ο ίδιος απέναντι σ΄ αυτό το δημοσίευμα. Διότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σκιές πάνω από τα πόθεν έσχες ανθρώπων που σήμερα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου», τόνισε μιλώντας στο Πρακτορείο FM.

Είχε προηγηθεί σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που καλούσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. να απαντήσει αν υπήρξε εταιρική-επαγγελματική σχέση της συζύγου του Μ. Γκραμπόφκσι με τον Στ. Παπασταύρου.

«Όταν είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση πως στο Δ.Σ. της εταιρείας της συζύγου του Κ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι, συμμετείχε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στ. Παπασταύρου, ρωτήσαμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εάν είχε συμπεριλάβει στις φορολογικές του δηλώσεις, ως όφειλε λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας, τα οικονομικά στοιχεία από τη δραστηριότητα της εταιρείας της συζύγου του για τα αντίστοιχα οικονομικά έτη», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας πως «αντί απαντήσεων, η Νέα Δημοκρατία εκτόξευσε άσφαιρες απειλές περί μηνύσεων και αγωγών, αφήνοντας στην άκρη το επίδικο».Σχόλια