Οπερατέρ που κλώτσαγε τους πρόσφυγες: Σκέφτηκα ότι δεχόμουν επίθεση & έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου!

Οπερατέρ που κλώτσαγε τους πρόσφυγες: Σκέφτηκα ότι δεχόμουν επίθεση & έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου!

Η γυναίκα που έχει προκαλέσει την οργή σε εκατομμύρια πολιτών σε όλο τον κόσμο, η οπερατέρ που κλώτσαγε και έβαζε τρικλοποδιά στους πρόσφυγες στην Ουγγαρία που έτρεχαν επιχειρώντας να περάσουν τα σύνορα Ουγγαρίας-Σερβίας, θέλησε να δώσει «εξηγήσεις» για τις πράξεις της, με μια επιστολή.

Το βίντεο που ξεμπρόστιασε την Λάζλο:

Η συγνώμη της, ωστόσο, μοιάζει ελάχιστη, ενώ η επιχειρηματολογία της την τοποθετεί σε μάλλον μειονεκτικότερη θέση από αυτήν στην οποία την είχαν οδηγήσει οι πράξεις της.

Διαβάστε την επιστολή της Πέτρα Λάζλο:

«Η κάμερα κατέγραφε χιλιάδες μετανάστες να σπάνε τον αστυνομικό κλοιό, ένας από αυτούς έτρεξε προς σε μένα και φοβήθηκα. Μετά κάτι έσπασε μέσα μου… Ξαφνικά σκέφτηκα ότι δεχόμουν επίθεση και έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να παίρνεις σωστές αποφάσεις την στιγμή που ο κόσμος βρίσκεται σε πανικό.

Δεν είμαι μία άκαρδη, ρατσίστρια οπερατέρ που κλοτσάει παιδιά. Δεν αξίζω το πολιτικό κυνήγι μαγισσών εναντίον μου, ούτε τις απειλές θανάτου. Είμαι απλά μία άνεργη μητέρα ενός μικρού παιδιού που πήρε λάθος απόφαση. Ειλικρινά λυπάμαι».

Τα σχόλια δικά σας…Σχόλια