Όταν ο Β. Λεβέντης «λύγισε» on air  στην εκπομπή του Κωστόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο Β. Λεβέντης «λύγισε» on air στην εκπομπή του Κωστόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Τον έχουμε συνηθίσει να σπάει την σιωπή του στη Βουλή, λέγοντας αλήθειες που πονάνε αρκετούς, ωστόσο αυτή την φορά έδειξε πως ακόμη και οι πιο δυνατοί άντρες βουρκώνουν όταν αναφέρονται σε άτομα που αγαπούν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και αφού αναφέρθηκε στη πολιτική επικαιρότητας της τρέχουσας περιόδου, έπειτα η συζήτηση έφτασε στην προσωπική του ζωή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο Βασίλης Λεβέντης ερωτηθείς για τη σύζυγό του Νατάσσα και κατά πόσο του στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που έκρυβε ο αγώνας σχεδόν μιας ολόκληρης ζωής σε όλες τις εκλογικές μάχες που προηγήθηκαν, βούρκωσε στον αέρα.

«Ήξερε ότι εκπροσωπώ το δίκαιο και ήξερε ότι ήμουν πολύ καλύτερος από τόσους άλλους που λόγω διαφήμισης, λόγω ότι έκαναν πολυέξοδες καμπάνιες κέρδιζαν. Ήξερε την αλήθεια δηλαδή και γι’αυτό μου έλεγε ότι δεν είναι τόσο άδικος ο λαός όταν καταλάβει το σωστό θα τους τιμωρήσει», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

https://www.youtube.com/watch?v=2Drb-3KUiSoΣχόλια