Π. Καμμένος: Η συμφωνία πλέον είναι μονόδρομος

Π. Καμμένος: Η συμφωνία πλέον είναι μονόδρομος

Ιστορική χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ο Πάνος Καμμένος, στις δηλώσεις που έκανε αποχωρώντας από το Προεδρικό Μέγαρο, μετά το τέλος του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

«Το σύνολο των δημοκρατικών κομμάτων δίνουμε τη δύναμη στον πρωθυπουργό να μεταβεί αύριο στις Βρυξέλλες και να διαπραγματευτεί εκ μέρους του ελληνικού λαού. Από εδώ και πέρα είναι στα χέρια της Ευρώπης να αντιληφθεί ότι η λύση θα πρέπει να δοθεί άμεσα ώστε η Ελλάδα να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ακόμα τόνισε ότι «η συμφωνία είναι πλέον μονόδρομος», και πρόσθεσε ότι «Έχουν περιγραφεί ακριβώς οι επιθυμίες του συνόλου του ελληνικού λαού. Αφορά σε μία συμφωνία που πρέπει να επιτευχθεί με την ΕΕ με αποκατάσταση της ρευστότητας, με μεταρρυθμίσεις και ο πρωθυπουργός έλαβε την γραπτή διαβεβαίωση ότι θα έχει την απόλυτη στήριξή τους στην ΕΕ».

Τέλος, σημείωσε ότι στο κοινό ανακοινωθέν που υπέγραψαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί με εξαίρεση τον αρχηγό του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, υπάρχει σαφής αναφορά και στο χρέος.Σχόλια