Παππάς: Χυδαία πολεμική από τη ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες, λόγω απώλειας προνομίων

Παππάς: Χυδαία πολεμική από τη ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες, λόγω απώλειας προνομίων

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, υποστηρίζοντας ότι δέχεται χυδαία πολεμική από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, κάτι που απέδωσε στην απώλεια προνομίων.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας από το βήμα της Βουλής στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, έκανε λόγο και για αντίφαση της ΝΔ που λέει ότι η αρμοδιότητα για τον αριθμό των αδειών δεν πρέπει να είναι στην κυβέρνηση και τάζει ότι θα δώσει άπειρες άδειες, κάτι για το οποίο δεν θα έχει αρμοδιότητα.

Ακόμη, αναφέρθηκε στα περί συνταγματικότητας του νόμου, λέγοντας ότι θα μιλήσει μόνο για αποφάσεις που υπάρχουν, όπως οι αποφάσεις που απορρίπτουν τα ασφαλιστικά των καναλιών.

«Αυτά είναι τα γεγονότα. Και ας αφήσουν ότι προεξοφλούμε την απόφαση της δικαιοσύνης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Λένε ότι η αποκλειστική αρμοδιότητα ήταν του ΕΣΡ. Θυμίζω ότι και οι προηγούμενοι νόμοι την απόφαση για τον αριθμό των αδειών το είχαν σε επίπεδο υπουργικής απόφασης και για πρώτη φορά πήγε σε επίπεδο Βουλής» πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Τέλος, έκανε λόγο για δυο καναλάρχες που προχώρησαν σε μια απλή επιχειρηματική επιλογή, να μην πάρουν άδεια, «και τώρα τολμούν να βάζουν μπροστά τους εργαζόμενους».Σχόλια